Gå til indholdEcho Ridge


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

364 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Ellery flytter til Echo Ridge sammen med sin tvillingebror. Ellery har hørt meget om byen, fordi hendes egen moster forsvandt i forbindelse med en homecomingfest for mange år siden. Senere blev den lokale homecoming queen fundet myrdet. Nu svirrer det igen med rygter og mordtrusler i Echo Ridge


Anmeldelser (2)


7. feb. 2019

En spændende bog for unge om mord og trusler i byen Echo Ridge, hvor tvillingerne Ellery og Ezra skal bo hos deres bedstemor i en periode. De har aldrig været der før, men har hørt en del om den.

Deres egen moster forsvandt og blev myrdet under en homecomingfest på Echo Ridge Highschool for mange år siden, og for fem år siden skete der endnu et mord. Nu svirrer det igen med rygter og mordtrusler, så ingen kan vide sig sikker. En jegfortælling i 38 kapitler, hvor forfattersynsvinklen skifter mellem Ellery og den jævnaldrende Malcolm.

En spændende roman, så fuld af intriger og hemmeligheder at næsten alle er under mistanke. Skrevet i et levende og billedskabende sprog.

En af os lyver


Sandheden om Alice


handler også om mord, hemmeligheder og intriger, og Sandheden om Alice er en roman om hvordan en begivenhed kan sætte gang i en sværm af rygter og sladderEn af os lyver handler også om mord, hemmeligheder og intriger, og er en roman om hvordan en begivenhed kan sætte gang i en sværm af rygter og sladderEn af os lyver handler også om mord, hemmeligheder og intriger, og Sandheden om Alice er en roman om hvordan en begivenhed kan sætte gang i en sværm af rygter og sladder.

Lektørudtalelse

Af

Lars Larsen

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 26. jul. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019