Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Easy italiensk kogebog : let hjemmelavet italiensk mad


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

210 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

Ophav

Jennifer Donovan(forfatter)

Lene Maria Timmermann(oversætter)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Kent Skov

2007

Det italienske køkken er som bekendt genialt, på en gang både let at tilberede med gode råvarer og til forfinelse med stort gastronomisk potentiale. Det ved forlagene gennem mange år med et stort udvalg som resulatat. Målgruppen til denne bog er begyndere, men ikke nødvendigvis urutinerede husmødre/fædre, der søger ny inspiration og har mod på det italienske køkkens velsmagende klassikere.

Bogen satser på alle de kendte klassikere, som findes mange andre steder, med trin-for-trin opskrifter i nydelig og overskuelig, men lidt fersk opsætning med opskrifterne på den ene side og fotogengivelse af de færdige retter på siden overfor. Bogen er bygget enkelt op efter den rækkefølge retterne serveres med basisopskrifter på saucer og andre grundingredienser beskrevet først. Der er supper, pastaretter/risotto, kød og især gode fiskeretter samt grøntsagsretter/salater og fine desserter. Sidst et meget anvendeligt afsnit med en række udmærkede forslag til menuer til forskellige anledninger og tidspunkter.

Der udkommer løbende italienske kogebøger af forskelligt tilsnit. Denne giver lette anvisninger på både gamle og lidt nyere retter. Nyest er danske Boesdal Radiovært på afveje og gode er familierne Harders og Tesios bøger. Mere ungdommelig er Pasta en lidenskab, og lige på trapperne er den omfattende italienske kogebogsklassiker Sølvskeen.

Nydelig og overskuelig italiensk kogebog, der byder på de kendte og sikre velsmagende klassikere, tilrettelagt så alle kan være med.Informationer og udgaver

2009

Bog

Jennifer Donovan

Atelier, Paperbackudgave

2007

Bog

Jennifer Donovan

Atelier

2013

Ebog

Jennifer Donovan

Atelier

2016

Lydbog (net)

indlæser: Vika Dahlberg-Hansen

Nota

2015

Punktskrift

Jennifer Donovan

Nota