Gå til indholdDysleksi : fra teori til praksis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (3)


20. feb. 2015

Indføring i den nyeste pædagogiske og psykologiske forskning angående dysleksi. Bogen er relevant læsning for lærere og lærerstuderende.

Denne bog er 5. udgave af bogen af samme titel, som udkom første gang i 1991. Strukturen i bogen er den samme som tidligere, men de enkelte kapitler er blevet revideret, så de præsenterer den nyeste viden og de nyeste forskningsresultater på området. Bogen indfører læseren i årsagerne bag dysleksi samt de pædagogiske tiltag i praksis til afhjælpning af dysleksiproblemer. Derudover fortælles om diagnosticeringsarbejdet med særligt fokus på Logos-testen.

Det er en yderst kompetent og velskrevet udgivelse. En ren guldgrube af viden for lærere og lærerstuderende, som underviser elever med dysleksi.

Bogen kan læses sammen med andre udgivelser om dysleksi, som eksempelvis Dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget


Elever med læse- og skrivevanskeligheder


Håndbog til LOGOS


og Elever med læse- og skrivevanskeligheder. Vil man læse mere om Logos-testen, kan man læse videre i Håndbog til LOGOSBogen kan læses sammen med andre udgivelser om dysleksi, som eksempelvis Dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget og . Vil man læse mere om Logos-testen, kan man læse videre i Håndbog til LOGOSBogen kan læses sammen med andre udgivelser om dysleksi, som eksempelvis Dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget og Elever med læse- og skrivevanskeligheder. Vil man læse mere om Logos-testen, kan man læse videre i Bogen kan læses sammen med andre udgivelser om dysleksi, som eksempelvis Dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget og Elever med læse- og skrivevanskeligheder. Vil man læse mere om Logos-testen, kan man læse videre i Håndbog til LOGOS.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Bente Qvist Okholm

2015-06-02

Læsepædagogen

Af

Bjarne Købmand Petersen

Årg. 63, nr. 4 (2015)


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2012