Bøger / faglitteratur

Dynamisk mindset i skolen (0.-6. klasse) : sådan hjælper du alle elever med at lære


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
147 sider: ill. i farver
Udgivet
2018
Ophav
Målgruppe
for lærere
Undervisning
til læreren

Beskrivelse


Introduktion til dynamisk mindset og praktiske strategier til at fremme udvikling af et dynamisk mindset hos eleverne og en frugtbar læringskultur på skolen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 16. apr. 2018

Har dine elever et dynamisk eller et fikseret mindset? Svaret er afgørende for, hvor meget eleverne kan lære i skolen, og hvor meget de kan udvikle sig. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med et dynamisk mindset i skolen.

Det dynamiske mindset indebærer at alle elever kan få deres hjerner til at gro ved at øve sig og udnytte deres personlige potentialer over tid. I bogen "Dynamisk mindset i skolen (0-6. klasse)" hjælpes alle elever med at lære. Man får en detaljeret introduktion til dynamisk mindset og praktiske strategier til at fremme udviklingen hos eleverne og tilføre skolen en frugtbar læringskultur. Bogen tilbyder konkrete og skræddersyede lektionsplaner for 0.-6. klasse, der skridt for skridt fører eleverne gennem en refleksionsproces over deres egen og andres læring.

En fantastisk spændende bog, der sætter læring i et nyt perspektiv. Bogen er godt bygget op omkring teori og praksiseksempler. Tillige er illustrationerne virkelig flotte og brugbare.

Der findes rigtig mange bøger om læring, men ikke nogle om denne teori. Lignende bøger om læring er fx Læring i praksisMindset i praksis og Mindset i praksisDer findes rigtig mange bøger om læring, men ikke nogle om denne teori. Lignende bøger om læring er fx Læring i praksis og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 10. aug. 2018

af

af

Kirsten Krogh-Jespersen

d. 10. aug. 2018