Gå til indholdBøger / faglitteratur / samtaler

Dybe samtaler om lederskab : om at udvikle sig som leder og som menneske


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

292 sider

Udgivet

2018

Ophav
Genre og formsamtaler
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for ledere


Beskrivelse


Gennem samtaler med forfatteren, som er erhvervspsykolog og ledelsescoach, gives et indblik i seks lederes personlige historie. Samtalerne viser, hvordan fortiden kan indvirke på deres lederskab, og der gives et bud på, hvad der skal til for at få sit lederskab og sin personlighed i god balance


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2018

af

af

Hamide Kara

d. 31. jan. 2018

Autentisk indblik i seks lederes personlige historie og fortidens betydning for kvaliteten af lederskab. Bogen henvender sig til ledere, men kan også bruges af lånere som søger inspiration til at forstå sig selv og sit ståsted.

Forfatter og erhvervspsykolog Else Kathrine Relster arbejder med personlig coaching og sparring for ledere. I bogen følger man seks anonyme lederes forløb hos forfatteren. Beskrivelserne af disse forløb er et vindue ind i en bestemt periode i de deltagende lederes liv. Relster skriver: "Problemstillingerne er meget forskellige, fra samarbejdsproblemer, karriereovervejelser, mistrivsel, problemer med work-life balance til daglige ad hoc-problemstillinger. For hovedpartens vedkommende er der dog tale om overbelastning og stress-symptomer og de problemer, dette medfører." Om visualiseringsøvelserne i bogen skriver Relster at de er resultat af og inspireret af mange års efteruddannelse. Bagerst i bogen finder man en længere liste med ordforklaringer.

Forfatteren slår, med sine velskrevne fortællinger om de forskellige ledere og forslag til øvelser, et slag for at alt er muligt med den rette motivation og de rette betingelser. En velskrevet og læseværdigt bog som giver gode bud på veje man kan gå, for at opnå bedre livskvalitet. En nødvendig bog, hvis man gerne vil være langtidsholdbar.

En anden titel som også via samtaleteknikker hjælper det moderne arbejdsmenneske med selvhjælp er: Den nødvendige samtale i arbejdslivet.


P [online]

d. 9. apr. 2018

af

af

Allan Vestergaard

d. 9. apr. 2018


Jyllands-posten

d. 19. maj. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 19. maj. 2018


Politiken

d. 10. feb. 2018

af

af

Lasse Posborg Michelsen

d. 10. feb. 2018Informationer og udgaver

2018

Bog

Else Kathrine Relster

Gyldendal, 1. udgave

2018

Ebog

Else Kathrine Relster

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Nastja Arcel

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Nastja Arcel

Gyldendal