Gå til indholdDunbar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

216 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


De to søstre Megan og Abigail har fire dage til at overtage deres fars medieimperium - men hvor langt vil de to forræderiske døtre gå i jagten på magt og rigdom? En sort-humoristisk familietragedie om grådighed, magt og tilgivelse. En nydigtning af Shakespears tragedie Kong Lear


Anmeldelser (5)


2. jan. 2018

De to søstre Megan og Abigail har fire dage til at overtage deres fars medieimperium - men hvor langt vil de gå i jagten på magt og rigdom? En sort-humoristisk familietragedie om grådighed, magt og tilgivelse. En nydigtning af Shakespeares Kong Lear. Til læsere af de store klassikere, men også læsere, der kan lide litteratur med gang i.

Mediemogulen Henry Dunbar er blevet deponeret fra Canada til et sanatorie i England af sine to forræderiske døtre, der har fået overdraget ansvaret for milliard-koncernen. I samarbejde med den løgnagtige læge, og i øvrigt fælles-elsker, Dr. Bob, bliver Dunbar med magt medicineret og holdt på behørig afstand, mens bestyrelsen skal tage stilling til, hvad der skal ske med Dunbar Trust. Men Dunbar vil have sit imperium tilbage. Han planlægger derfor sin flugt fra sanatoriet. De to døtre skyr ingen midler i jagten på deres far, men den yngste datter Florence aner uråd og dukker op igen efter mange års fravær.

Der er fuld fart fra side ét. Sproget er hurtigt og afspejler den sort-humoristiske og tragikomiske historie om Kong Lear, som romanen er skrevet over. Elegant forenes ironi og satire med en spændende undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.

I serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen


Hekseyngel


Tidens kløft


Mit navn er Shylock


Den nye dreng


, Hekseyngel, Tidens kløft, Mit navn er Shylock og Den nye drengI serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen, , Tidens kløft, Mit navn er Shylock og Den nye drengI serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen, Hekseyngel, , Mit navn er Shylock og Den nye drengI serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen, Hekseyngel, Tidens kløft, og Den nye drengI serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen, Hekseyngel, Tidens kløft, Mit navn er Shylock og I serien "Shakespeare i et nyt årtusind" er indtil videre udkommet Eddikepigen, Hekseyngel, Tidens kløft, Mit navn er Shylock og Den nye dreng.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer

Litteratursiden.dk [online]

Af

Monica Severin

2018-04-11

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. jan. 2018

Kristeligt dagblad

Af

Michael Bach Henriksen

d. 19. jan. 2018

Weekendavisen

Af

Mikkel Bruun Zangenberg

d. 16. mar. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Bog stor skrift

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018