Gå til indholdDukken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

420 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Mordet på en hjemløs, en teenagers forsvinden og en sag om overgreb på et børnehjem flettes sammen og politimanden Huldar og børnepsykologen Freyja mødes igen


Anmeldelser (4)


4. mar. 2020

Mordet på en hjemløs, en teenagers forsvinden og en sag om overgreb på et børnehjem flettes sammen og politimanden Huldar og børnepsykologen Freyja mødes igen. For læsere af krimier.

Politimanden Huldar efterforsker en sag med to menneskers knogler, der findes på havbunden. Sagen bliver som lige pludselig flettet sammen med et fem år gammelt dødsfald, mordet på en hjemløs, en teenagepiges forsvinden og en ulækker dukke fisket op af havet fem år tidligere. Børnepsykologen Freyja hjælper politiet med en sag om overgreb på et børnehjem. Også den sag flettes sammen med Huldars. Bogen er den femte selvstændige i serien om politimanden Huldar og børnepsykologen Freyja.

Yrsa Sigurdardottir skriver langsomme krimier, hvor opklaringen, og ikke ultravold, er i fokus. "Dukken" er ingen undtagelse. Historien og alle sammenhængene folder sig langsomt ud, men på en måde så man hele tiden gerne vil vide mere.

Arnaldur Indriðason skriver også krimier fra Island.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Bøcher Roesen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2020-05-03

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. apr. 2020

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. mar. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020

Punktskrift

2020