Gå til indholdBøger / faglitteratur

Du kan helbrede dit hjerte : få fred igen efter forliste forhold, sygdom eller død


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

252 sider

Udgivet

2014

Ophav

Louise L. Hay(forfatter)

David Kessler(forfatter)

Kirsten Kincaid(oversætter)

Flemming Bindslev(redaktør)

Beskrivelse


Bogen gennemgår de følelser, der optræder, når man udsættes for livskriser. Den søger at skabe øget bevidsthed og medfølelse og mod til at se andre udfordringer og tab i øjnene


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 11. dec. 2014

Om at komme videre med accept og fred i sindet efter tabet af en elsket, fx ved skilsmisse eller dødsfald. For sorgramte.

Sorg kan helbredes med positive bekræftelser, siger bogens forfattere. Det drejer sig om at finde accept af tabet og accept af at man stadig er god nok, selv om man er blevet forladt af sin partner eller har oplevet dødsfald blandt sine nærmeste. En anden pointe er påmindelsen om at leve livet fuldt og helt, med kærlighed og positivitet. En række eksempler viser, hvordan tab pludselig kan opstå, og hvordan de berørte er kommet videre. Desuden er der øvelser, såsom læresætninger at gentage for sig selv, for den sorgramte.

Tydelig skrift og letlæst sprog gør bogen tilgængelig for en bred målgruppe, og Louise Hays mange tilhængere vil finde den brugbar. Den er både banal og meget indlysende i sine pointer, så sorgramte kan let finde trøst og støtte i teksten uden at bogen stiller særlige krav til læserens indsats. Måske den letteste bog om emnet for voksne.

Den nødvendige smerteTab - om sorg og livsændring


Sorg, angst, krise


Sådan er livet også


Når kærlighed gør nas!


er fortsat en af de vigtigste bøger om emnet, suppleret af Tab - om sorg og livsændring og Sorg, angst, krise, der tager udgangspunkt i NLP. Den tv-kendte Dr. Phils Sådan er livet også er mere i stil med Louise Hay. Når kærlighed gør nas! indeholder danske sorgberetninger og guide til selvhjælpDen nødvendige smerte er fortsat en af de vigtigste bøger om emnet, suppleret af og Sorg, angst, krise, der tager udgangspunkt i NLP. Den tv-kendte Dr. Phils Sådan er livet også er mere i stil med Louise Hay. Når kærlighed gør nas! indeholder danske sorgberetninger og guide til selvhjælpDen nødvendige smerte er fortsat en af de vigtigste bøger om emnet, suppleret af Tab - om sorg og livsændring og , der tager udgangspunkt i NLP. Den tv-kendte Dr. Phils Sådan er livet også er mere i stil med Louise Hay. Når kærlighed gør nas! indeholder danske sorgberetninger og guide til selvhjælpDen nødvendige smerte er fortsat en af de vigtigste bøger om emnet, suppleret af Tab - om sorg og livsændring og Sorg, angst, krise, der tager udgangspunkt i NLP. Den tv-kendte Dr. Phils er mere i stil med Louise Hay. Når kærlighed gør nas! indeholder danske sorgberetninger og guide til selvhjælpDen nødvendige smerte er fortsat en af de vigtigste bøger om emnet, suppleret af Tab - om sorg og livsændring og Sorg, angst, krise, der tager udgangspunkt i NLP. Den tv-kendte Dr. Phils Sådan er livet også er mere i stil med Louise Hay. indeholder danske sorgberetninger og guide til selvhjælp.Informationer og udgaver

2014

Bog

Louise L. Hay

Borgen, 1. udgave

2014

E-bog

Louise L. Hay

Borgen, 1. e-bogsudgave

2023

Lydbog (online)

Louise L. Hay

Borgen