Gå til indholdDu kan alt : roman. Bind 1


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

357 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Som snart midaldrende nyskilt kvitter Per sit job som kommunikationschef, genopfinder sig selv som coach og terapeut og indleder kærlighedsforhold. Til læsere af gode danske samtidsromaner med en overraskende udvikling


Anmeldelser (11)


24. sep. 2021

Som snart midaldrende nyskilt kvitter Per sit job som kommunikationschef, genopfinder sig selv som coach og terapeut og indleder kærlighedsforhold. Til læsere af gode danske samtidsromaner med en overraskende udvikling.

Efter skilsmissen flytter Per ind i en lille lejlighed på Vesterbro. Han coacher blandt andre torturoverlevere og kriminelle, og inviterer den ungdomskriminelle "Nosse" til at bo hos sig. "Nosse", som er vild med meditation sammen med Per, bringer dem begge i fare, da Per hjælper ham med en tjeneste. Senere møder Per den iranske kvinde Simin, som han indleder et kompliceret kærlighedsforhold til. Forholdet kompliceres yderligere af et opgør mellem eksil-iranere i Danmark, med mord og mordforsøg til følge.

Der brænder en ild i Per for at gøre en forskel i sin nye rolle som terapeut, og for sin søn, som nu ikke længere har brug for ham, og snart brænder det også omkring ham. Han begiver sig ud på en odyssé, der bringer ham rundt i sit eget sind, rundt i verden og ud, hvor det brænder. Den velskrevne roman beskriver miljøer, som nok er fremmedartede for de fleste danskere, og der er stof til eftertanke til læsekredse og læsere, der fordyber sig i lange romaner.

Thomas Rydahls Forførernes klub


Den jeg skulle blive


: roman og Geir Gulliksens Den jeg skulle blive er begge gode romaner om mænd, der forsøger at omdefinere deres livThomas Rydahls Forførernes klub : roman og Geir Gulliksens er begge gode romaner om mænd, der forsøger at omdefinere deres livThomas Rydahls Forførernes klub : roman og Geir Gulliksens Den jeg skulle blive er begge gode romaner om mænd, der forsøger at omdefinere deres liv.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Berlingske tidende

Af

Anne Sophia Hermansen

d. 24. sep. 2021

Kristeligt dagblad

Af

Nils Gunder Hansen

d. 24. sep. 2021

Jyllands-posten

Af

Erik Svendsen (f. 1954)

d. 2. okt. 2021

Politiken

Af

Alexander Vesterlund

d. 25. sep. 2021

Sygeplejersken

Af

Hanne Lindhardt (sundhedsplejerske)

Årg. 122, nr. 07 (2022)

Weekendavisen

Af

Kathrine Tschemerinsky

d. 24. sep. 2021

Information

Af

Tue Andersen Nexø

d. 24. sep. 2021

P [online]

Af

Amanda Schulz Østergaard

2021-12-17

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Riis Langdahl

2021-09-23

Børsen

Af

Line Rasmussen

2021-09-24


Informationer og udgaver

Bog (Bind 1)

2021