Gå til indholdDrop vægten : det er dine valg der tæller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

156 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Om de basale ting, man bør vide om kroppen, om hormoner og om fedtforbrænding for at tabe sig, samt om motivation og den mentale del, af dét at lægge sit liv om


Anmeldelser (1)


7. maj. 2014

En slankebog til læsere med behov for motivering og inspiration til at tabe sig.

M. K. Knudsen er kostvejleder og fysisk træner for Viborgs håndboldkvinder, mens H. H. Nielsen arbejder med trivsel og mentaltræning. Sammen har de skrevet denne bog der ligger op til at læseren må blive sin egen ekspert. Det er forskelligt hvad der skal til for at tabe sig og ændre livsstil. Dog gives der nogle sundheds-sandheder som der så kan vælges imellem alt efter hvem man er. Der fortælles bl.a om insulinresistens og hvordan kosten kan regulere dette, samt om hvad søvn og stress gør ved et vægttab og hvordan du motiverer dig selv. Der gives gode tips til hvordan læseren motiverer sig selv i hverdagen og foretager små effektive ændringer.

Bogen Drop vægten er endnu en motiverende slankebog på markedet, men dermed er det ikke sagt at denne ikke er nødvendig. Af andre slankebøger, der fokuserer på det mentale, kan nævnes Din egen slankekurs fra 2013 samt Tankekuren fra 2006.

En udmærket bog om at kende og motivere sig selv til ændre livsstil og dermed tabe vægt. Der er et umætteligt behov for slankebøger som denne.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2014