Gå til indholdDrømmens dans


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

287 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Ruth er en ung, ambitiøs og talentfuld balletdanser. Hun går ud med designeren Donald, men længes efter at hendes krævende instruktør, Nick Davidov, skal gengælde hendes hemmelige følelser. Begge har dog meget at lære om kærlighed


Anmeldelser (1)


16. nov. 2016

Romantisk underholdning for balletinteresserede og andre med hang til lidenskabelige kærlighedshistorier.

Ruth er først i 20'erne og en talentfuld balletdanser. Hendes instruktør, den feterede og meget selvbevidste Nick Davidov, er særdeles krævende og særdeles tiltrækkende. Ruths forhold til designeren Donald går efterhånden i vasken, og den hemmelige lidenskab mellem hende og Nick blusser op. Begge er meget ambitiøse og følsomme, og begge har meget at lære om kærlighed. Men først skal en ny sensuel ballet have premiere, og Ruth må ty til gamle venner for råd. Mellemstor skrift. Originaludgaven er fra 1983.

Nora Roberts er altid god for en underholdende historie. I denne roman er der meget ballet, lidt intriger og en del erotik. Forsidens foto ligner umiddelbart hovedpersonerne i filmen Pretty woman


Himlen over Montana


og signalerer egentlig ikke ballet. Jeg har læst bedre bøger af forfatteren, især den ret morsomme Himlen over Montana. Denne er også underholdende, selv om man mest blot kradser på overfladen af personernes indbyrdes og egne konflikterNora Roberts er altid god for en underholdende historie. I denne roman er der meget ballet, lidt intriger og en del erotik. Forsidens foto ligner umiddelbart hovedpersonerne i filmen Pretty woman og signalerer egentlig ikke ballet. Jeg har læst bedre bøger af forfatteren, især den ret morsomme . Denne er også underholdende, selv om man mest blot kradser på overfladen af personernes indbyrdes og egne konflikterNora Roberts er altid god for en underholdende historie. I denne roman er der meget ballet, lidt intriger og en del erotik. Forsidens foto ligner umiddelbart hovedpersonerne i filmen Pretty woman og signalerer egentlig ikke ballet. Jeg har læst bedre bøger af forfatteren, især den ret morsomme Himlen over Montana. Denne er også underholdende, selv om man mest blot kradser på overfladen af personernes indbyrdes og egne konflikter.

Bogen er også udgivet i 2008 og 2012 fra Harlequin med titlen Drømmenes dans


. Nora Roberts' bøger har som regel et krimiplot indbygget, men ikke denne. Hun er i samme kategori som Danielle Steel, Barbara Taylor Bradford og Barbara BickmoreBogen er også udgivet i 2008 og 2012 fra Harlequin med titlen Drømmenes dans. Nora Roberts' bøger har som regel et krimiplot indbygget, men ikke denne. Hun er i samme kategori som Danielle Steel, Barbara Taylor Bradford og Barbara Bickmore.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2016