Gå til indholdDrømmenes kraft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

211 sider: ill.

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Introduktion til drømmetydning


Anmeldelser (1)


15. feb. 2012

For drømmere på ethvert niveau. Bogen kan udmærket bruges som en introduktion til drømmetydning. Det vil sige mennesker, som aldrig har beskæftiget sig med emnet og undrer sig over, hvad pokker det er, der sker med dem om natten, her kan finde nogle udmærkede redskaber og forslag til, hvordan drømmen skal forstås.

Drømmene er en kraft og en guide i, hvordan vi kan gebærde os gennem livet. For det er vores ubevidste, der taler til os gennem drømmene. Og drømmene benytter sig af arketyper og symbolsprog. Vigtigst af alt: Alt, hvad der optræder i drømmene, handler om os selv. Enhver person eller skikkelse er sider af drømmeren selv. Omgivelserne, hvori det sker, har en betydning. Handlingen har en betydning. Dybest set er det kun drømmeren selv, der kan tolke drømmen, men der er viden og symbolbetydning, som kan hjælpe en på vej. Bogen er opdelt i en mængde forskellige drømmetemaer, som beskrives dels med den teori, der knytter sig til emnet, dels med en masse gode drømmeeksempler. Forfatteren er uddannet drømmeterapeut og har lang erfaring både som drømmeterapeut og i at underviser. Bogen kan læses i sin helhed eller bruges til opslag både via indholdsfortegnelsen og det veludbyggede register.

Blandt drømmetydningsbøger hører denne til de forholdsvis let tilgængelige som Drømmenes sprog, 2003.

En rigtig fin og velfunderet indgang til drømmenes sprog, som kan bruges såvel af den forudsætningsløse som den mere erfarne udi arbejdet med drømme.

Lektørudtalelse

Af

Alma Lind Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2012