Gå til indholdDrømmeløs : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

282 sider

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Krimi. En snefuld vinterdag i Trondheim bliver en kvinde fundet myrdet. Hendes stemmebånd er blevet fjernet, og eneste spor er den spilledåse, morderen har efterladt på liget. Kort tid efter forsvinder en teenagepige fra samme by, og politimand Odd Singsaker forsøger at løse det gådefulde drab og redde pigen fra at blive næste offer


Anmeldelser (3)


2. maj. 2012

Henvender sig til krimilæsere. Forsiden er iøjnefaldende med et makro af en spyflue på en alarmerende gul baggrund.

Anden, men selvstændige del i krimiserien om den norske politimand Odd Singsaker. Romanen følger to hovedspor med 250 år imellem sig bundet sammen af en skillingsvise/vuggevise. I vinteren 2011 findes en kvinde myrdet. Hendes stemmebånd er fjernet, og på hendes mave står en spilledåse og klimprer en melankolsk melodi i mol. Kort efter bliver en 16-årig pige kidnappet, og politiet må spænde hjelmen, så ikke også hun bliver offer for den mystiske spilledåsemorder. Opklaringen krydres med trivielle detaljer fra især Singsakers privatliv, hvor han fx fumler lidt med kærligheden.

Kongen af krimier med historisk atmosfære og gådefulde vink er selvfølgelig Dan Brown. Brekke er ikke som sådan i den internationale og storsælgende bestseller-kategori, men romanen vil underholde de samme læsere.

Gedigen nordisk krimi med gængs underholdningsværdi for læsere af fx Dan Brown.

Lektørudtalelse

Af

Zenia Johnsen

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 22. sep. 2012

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 13. jul. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2015

Bog

2012

Ebog

2012

Lydbog (cd-mp3)

2012

Lydbog (cd)

2012