Bøger / faglitteratur

Drømme fra himlen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
133 sider
Udgivet
2020
Ophav

Beskrivelse


Med udgangspunkt i egne oplevelser og drømme, fortæller Thomas Bentzon-Ehlers om de budskaber og anvisninger, der er at finde i drømmene, og han beskriver, hvordan de kan hjælpe os på rejsen til Gud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 3. feb. 2020

For læsere, der interesser sig for drømmes budskaber og tolkninger set i lyset af en kristen spirituel ramme.

Med udgangspunkt i egne oplevelser og drømme, fortæller Thomas Bentzon-Ehlers om de budskaber og anvisninger, der er at finde i ens drømme - både de natlige og de mere bevidste. Hans tilgang er holistisk og han springer frit rundt mellem religion, spiritualitet, filosofi og politik. Læs fx om drømmen, hvor forfatteren sammen med Jesus skulle besøge Putin, og hvordan der læses et politisk budskab ind i denne drøm. Thomas Bentzon-Ehlers er oprindelig uddannet cand.jur. og har tidligere skrevet Rejsen til GudDen guddommelige vision og Den guddommelige visionMed udgangspunkt i egne oplevelser og drømme, fortæller Thomas Bentzon-Ehlers om de budskaber og anvisninger, der er at finde i ens drømme - både de natlige og de mere bevidste. Hans tilgang er holistisk og han springer frit rundt mellem religion, spiritualitet, filosofi og politik. Læs fx om drømmen, hvor forfatteren sammen med Jesus skulle besøge Putin, og hvordan der læses et politisk budskab ind i denne drøm. Thomas Bentzon-Ehlers er oprindelig uddannet cand.jur. og har tidligere skrevet Rejsen til Gud og .

Bogen igennem mærker man forfatterens store - næsten forkyndende - engagement i den kristne tro. Bogen vil fortrinsvis være relevant for læsere, der i forvejen er spirituelt åbentsindede.

Lignende værker er Kend din sjælSpiritualismeJesus som visdomslærer, Spiritualisme og Jesus som visdomslærerLignende værker er Kend din sjæl, og Jesus som visdomslærerLignende værker er Kend din sjæl, Spiritualisme og .