Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Drengen der forsvandt : krimi

Del 2 af AkademietDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

416 sider

Udgivet

2021

Ophav
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Det nordiske politisamarbejde, Akademiet, samles igen. Stemningen er anspændt mellem Nadia og Hampus, men de er også tiltrukket af hinanden. Kan de samarbejde om at opklare mysteriet om et spædbarns forsvinden?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 5. mar. 2020

Spændende krimi om Akademiet, et nordisk politisamarbejde, som denne gang skal opklare et spædbarns mystiske forsvinden. Imens bliver stemningen mellem Nadia og Hampus mere og mere elektrisk. For læsere af kriminalromaner.

Den temperamentsfulde og geniale afhøringsleder, Nadia Elmquist, står igen ansigt til ansigt med sine kolleger i Akademiet. Stemningen er mildest talt anspændt mellem hende og Hampus, og da hun også rager uklar med kollegaen Bjørn, som er hemmeligt forelsket i hende, bliver samarbejdet i gruppen rigtig svært. Nemmere bliver det ikke, da Nadia lader sig personligt påvirke af sagen om en af det forsvundne spædbarn og træffer beslutninger, som får katastrofale konsekvenser - ikke bare for sagen, men også for Akademiet. Imens hjemsøger Hampus' forsvundne kone, Elin, hans bevidsthed nat og dag, og spørgsmålet er, om han kan holde til at følge sagen til dørs, som har visse parralleller til Elins forsvinden. Andet bind i serien "Akademiet". Første bind i serien hedder Den tavse røver.

Fremragende krimi som er ligeså velskrevet og godt skruet sammen, som første bind i serien. Et genialt og gennemtænkt plot, som både er spændende og underholdende. Det anbefales at læse først bind i serien først.

Til sammenligning kan anbefales Nele Neuhaus' krimier om makkerparret Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein. Første bog i serien er Snehvide skal dø.


Jyllands-posten

d. 3. maj. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. maj. 2020Informationer og udgaver

2021

Bog

Eva Maria Fredensborg

People'sPress, 2. udgave

2020

Bog

Eva Maria Fredensborg

People'sPress, 1. udgave