Gå til indholdDoven energi : hvordan klog dovenskab giver dig arbejdsglæde, stjernestunder - og plads til at nyde livet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

202 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (1)


30. nov. 2015

7 principper om at slappe af og nyde livet, og alligevel nå sine mål. Til dem, der stresser rundt i hamsterhjulet.

Grønnemark er verdensmester i indkast, europamester i stafetløb og professionel bobslædekører. Han udgiver hermed sin første bog, i hvilken han gør op med tidens high performance-tendens og forestillingen om, at vi kun kan nå vores mål hvis vi konstant præsterer noget. De 7 principper lyder: hold flere fester, hjælp når du orker det, slap af, når du kan, træk andre ned i sofaen, spring over hvor gærdet er lavest, snyd dig udenom, lad andre gøre arbejdet. TG underbygger sin argumentation med henvisning til forskning, fortæller om sit eget liv som sportsmand, og giver læseren opgaver i form af udfyldning af lister.

Hovedbudskabet er at vi ikke skal glemme at nyde livet, tage en slapper når vi kan, dyrke vores relationer, og spise kage til. Tonen er causerende og humoristisk, og læseren opfordres til at gøre sit "hjemmearbejde" med omfattende listeskrivning, hvilket egentligt modsiger Grønnemarks budskab. Bogen læses med størst udbytte som en veloplagt peptalk om at huske det, som skaber balance i livet.

Balance for livet


handler om at erkende livsværdier, opstille mål og at prioritere demBalance for livet handler om at erkende livsværdier, opstille mål og at prioritere dem.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2015