Gå til indholdDømt ude


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

357 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


2. aug. 2016

Allie vil bare have trøstesex efter et hårdt brud. Den notoriske scorekarl, ishockeyspilleren Dean, er altid frisk på et godt knald. Ingen af dem forventer, at kærligheden lurer lige om hjørnet. For kvinder, der elsker god underholdning og erotisk litteratur.

Allie er netop kommet ud af et længerevarende forhold. Hun har brug for hjælp til at undgå ekskæresten og søger ly i venindens ishockeykærestes store hus. Dean, som også bor i huset, er både sindsygt lækker, vildt rig og vant til at få alt, hvad han peger på. Men Allie lader sig ikke charmere af Deans overfladiske charme. Efter en druktur ender de alligevel i seng sammen og Allie får svært ved at holde sig fra Dean. Og måske er han slet ikke så overfladisk, som hun tror? 3. selvstændige fortælling om de lækre ishockeyspillere i den sexede "Off-Campus"-serie.

Den usandsynlige kærlighedshistorie udvikler sig hurtigt til en dampende hed pageturner. Hovedpersonerne vinder ved nærmere bekendtskab og man kommer til at holde af både Dean og Allie, som skiftes til at fortælle historien.

Bogen er - ligesom de foregående bind i serien- underholdning af høj kvalitet og kan anbefales til fans af både fx Fifty shades. [Bind] 1 og Simona Ahrnstedt's ArvingenFifty shades. Bind 1 : Fanget


Arvingen


Bogen er - ligesom de foregående bind i serien- underholdning af høj kvalitet og kan anbefales til fans af både fx Fifty shades. [Bind] 1 og Simona Ahrnstedt's Bogen er - ligesom de foregående bind i serien- underholdning af høj kvalitet og kan anbefales til fans af både fx Fifty shades. [Bind] 1 og Simona Ahrnstedt's Arvingen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2016

Bog

2016

Bog

2016

Ebog

2016