Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dødvande : sjette krimi om Anna Storm


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

239 sider

Udgivet

2018

Ophav

Vibeke Manniche(forfatter)
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Lægen Anna Storm er rykket til Århus i forbindelse med sit arbejde. På en svømmetur opdager hun et kvindelig i vandet og aner en forbindelse til en række misdannede børn. Politiet er ikke samarbejdsvillig, så hun må kæmpe alene


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2018

af

af

Sanne Caft

d. 16. feb. 2018

Sjette bind i serien om Anna Storm. Denne gang må Anna grave sig ind bag kommunens facade i jagten på sandheden. Til læsere af femikrimier og triviallitteratur, samt til læsere af krimier fra et dansk miljø og uden bloddryppende handling.

Lægen Anna Storm, skal nok engang opklare en mystisk sag og et dødsfald. Denne gang finder hun et kvindelig under en svømmetur i Århus havn og får snart mistanke om en mere skummel sandhed om attraktive byggegrunde, der nok er mindre rene, end først antaget. Ud over opklaringsarbejdet hører vi om Annas nye hverdag i Århus.

Forfatteren er læge og kendt fra bl.a. Bogen om barnet. Hun bruger sin viden om fagfeltet til at skrive en roman, der er en lidt skabelonagtig historie, der med elementer fra spændingsgenren blander hverdagsliv og lægegerningen med forurening og korruption. Sproget er enkelt med hverdagsdialoger, og romanen er letlæst. Kan læses selvstændigt.

Sjette bind i serien Skrøbelige hjerterMord og kærlighed


Skyggen af et smil


Jeg finder dig altid


. Bogen angives som krimi, men henvender sig nærmere til kvindelige læsere af triviallitteratur. Læs fx Nora Roberts ift kærlighedstematikken fx Mord og kærlighed og fx Mary Higgins Clarks Skyggen af et smil for lægemiljøet. Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm udspiller sig i samme miljø med mere nuanceret beskrivelse og sprogSjette bind i serien Skrøbelige hjerter. Bogen angives som krimi, men henvender sig nærmere til kvindelige læsere af triviallitteratur. Læs fx Nora Roberts ift kærlighedstematikken fx og fx Mary Higgins Clarks Skyggen af et smil for lægemiljøet. Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm udspiller sig i samme miljø med mere nuanceret beskrivelse og sprogSjette bind i serien Skrøbelige hjerter. Bogen angives som krimi, men henvender sig nærmere til kvindelige læsere af triviallitteratur. Læs fx Nora Roberts ift kærlighedstematikken fx Mord og kærlighed og fx Mary Higgins Clarks for lægemiljøet. Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm udspiller sig i samme miljø med mere nuanceret beskrivelse og sprogSjette bind i serien Skrøbelige hjerter. Bogen angives som krimi, men henvender sig nærmere til kvindelige læsere af triviallitteratur. Læs fx Nora Roberts ift kærlighedstematikken fx Mord og kærlighed og fx Mary Higgins Clarks Skyggen af et smil for lægemiljøet. af Elsebeth Egholm udspiller sig i samme miljø med mere nuanceret beskrivelse og sprog.Informationer og udgaver

2018

Bog

Vibeke Manniche

Liva, 1. udgave

2018

Ebog

Vibeke Manniche

Liva, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

Vibeke Manniche

Liva