Gå til indholdDødens motiv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

195 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Krimi. Den unge Daniel har i affekt dræbt sin tyranniske far, og er sendt i forvaring. Næsten samtidig begås en brutal voldtægt i Botanisk Have og umiddelbart er der ingen spor. Der venter derfor kriminalkommissær Jakob Bojsen og hans nye smukke makker hårdt arbejde for at finde gerningsmanden


Anmeldelser (1)


10. mar. 2016

Spændende krimi, sat i genkendelige Aarhus omgivelser. For læsere af aktuelle danske krimier.

Erik Frandsen har bl.a. tidligere udgivet krimien Fritstillet


, hvor han trak på sine erfaringer som mangeårig investeringsrådgiver. Nu er han klar med en ny krimi som igen foregår i og omkring Aarhus. Den unge Daniel har i affekt dræbt sin tyraniske far, og er sendt til forvaring på en lokal institution. Næsten samtidig begås en brutal voldtægt i Botanisk Have og umiddelbart er der ingen spor. Der venter derfor Kriminalkommisær Jakob Bojsen og hans nye smukke makker hårdt arbejde for at finde gerningsmanden. To år efter er sagen stadig uopklaret og Daniel er klar til at blive udsluset til samfundet, da en ung mand myrdes på institutionenErik Frandsen har bl.a. tidligere udgivet krimien Fritstillet, hvor han trak på sine erfaringer som mangeårig investeringsrådgiver. Nu er han klar med en ny krimi som igen foregår i og omkring Aarhus. Den unge Daniel har i affekt dræbt sin tyraniske far, og er sendt til forvaring på en lokal institution. Næsten samtidig begås en brutal voldtægt i Botanisk Have og umiddelbart er der ingen spor. Der venter derfor Kriminalkommisær Jakob Bojsen og hans nye smukke makker hårdt arbejde for at finde gerningsmanden. To år efter er sagen stadig uopklaret og Daniel er klar til at blive udsluset til samfundet, da en ung mand myrdes på institutionen.

Spændende krimi hvis force er et veleksekveret plot som trækker spændingen til de allersidste sider. Persontegningen og miljøet virker identificerbart og vedkommende, og man kommer til at tænke på tv-serien Rejseholdet. Den er let at læse og har et flydende omend lidt klichepræget sprog, hvilket især kommer til udtryk når det gælder de mange sex-scener. Her virker sproget påtaget og damebladsagtigt. Velkomponeret forside.

Tematisk er der mindelser om Egholms og Adler-Olsens bøger, men rent litterært befinder vi os på et lavere niveau.

Lektørudtalelse

Af

Steffen Gordon Nielsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd)

2016

Bog

2015

Ebog

2015