Gå til indholdDødens engel


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

371 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Fantasy. Dommedag nærmer sig, og konsekvenserne er uoverskuelige for både guder, engle og mennesker. De tre venner, Raven, Zeph og Dalia er blevet optaget i den genopstandne hær Helvedesridderne, og er nu begyndt at træne


Anmeldelser (1)


12. jul. 2019

3. og sidste del af den fantastisk spændende og fascinerende fantasyserie om livet efter døden, "Fortællinger fra Døden". Vi følger især den unge kvindelige sjælehenter, Raven, og hendes møde med de store religiøse skikkelser i Efterlivet. Bogen kan læses fra 12 år og opefter.

For længe siden snød Døden både Himlen og Helvede for deres part af ankomne sjæle, men da bedraget bliver afsløret, får det store konsekvenser. Dommedag har længe stået for døren, og nu er den faretruende nær.Ingen ved præcist, hvad der skal ske, men Raven og hendes venner, Zeph og Dalia, er blevet indrulleret i Helvedesridderne og er startet på en intens og ubarmhjertig våbentræning. Der er mange ubesvarede spørgsmål vedrørende Dommedag, og Jahve kender åbenbart nogle af svarene. Kan de på nogen måde forhindre Dommedag? 1. bind er Sjælehenteren


For længe siden snød Døden både Himlen og Helvede for deres part af ankomne sjæle, men da bedraget bliver afsløret, får det store konsekvenser. Dommedag har længe stået for døren, og nu er den faretruende nær.Ingen ved præcist, hvad der skal ske, men Raven og hendes venner, Zeph og Dalia, er blevet indrulleret i Helvedesridderne og er startet på en intens og ubarmhjertig våbentræning. Der er mange ubesvarede spørgsmål vedrørende Dommedag, og Jahve kender åbenbart nogle af svarene. Kan de på nogen måde forhindre Dommedag? 1. bind er Sjælehenteren.

For 3. gang bliver jeg fascineret og revet med af denne skønne fantasyserie om livet efter døden. Det er en fræk og fantasifuld gendigtning og fortolkning af de gamle myter fra Det gamle Testamente og andre mytologier, hvor guderne er tankevækkende menneskelige og behæftet med menneskelige fejl og følelser. Sproget er flot og varieret, og historien er flydende fortalt. Sprogtonen er ung og moderne, og især replikkerne afslører en underspillet cool humor. En yderst vellykket afslutning på en flot og anderledes fantasyserie.

Kenneth Bøgh Andersens fantasyserie "Den store djævlekrig" handler også om Himlen og Helvede.

Lektørudtalelse

Af

Vera Hollerup


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019