Gå til indholdDøden på havet : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

52 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romaner,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer tilkaldes, da en kvindelig fisker tilsyneladende dør ved en ulykke på havet. Noget stemmer imidlertid ikke overens, så Hoffmeyer må i gang med opklaringen


Anmeldelser (1)


17. jun. 2020

Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer tilkaldes, da en kvindelig fisker tilsyneladende dør ved en ulykke på havet. For krimilæsere, der vil læse en kort historie ind imellem de lange krimiromaner.

En kvindelig fisker bliver meldt omkommet efter en stormfuld tur på en kutter. Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer bliver tilkaldt og får hurtigt mistanke om, at udsagnene fra de øvrige fiskere ikke stemmer overens med virkeligheden. Obduktionen viser også, at kvinden døde et døgn før fiskerne påstår, så nu venter der et opklaringsarbejde. Forfatterne, brødrene David og Stephan Garmark samt Morten Remar, skrev krimien i et samarbejde på Facebook i forbindelse med coronakrisen og der skulle være 5 mere på vej i dette korte krimi-format.

På sine få sider formår forfatterne at skrive en spændende krimi, som man kan nå at læse færdig på en kort togtur eller på en halv time i lænestolen. Alle kan være med her. Bogen er i et lille format (20x13 cm), så man nemt kan have den med i tasken.

I lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft


Liv for liv


Bitre mandler


. Andre korte krimihistorier findes i Liv for liv og i Bitre mandlerI lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft. Andre korte krimihistorier findes i og i Bitre mandlerI lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft. Andre korte krimihistorier findes i Liv for liv og i I lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft. Andre korte krimihistorier findes i Liv for liv og i Bitre mandler.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020