Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Døden i dyndet : krimi

Del 2 af Hoff-serienDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

58 sider

Udgivet

2020

Ophav
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


En ung indremissionsk mand findes myrdet, og drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og Jørgen Olsen bliver sat på sagen. For krimilæsere, der trænger til en kort overskuelig historie mellem de mange tykke krimier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 17. nov. 2020

En ung indremissionsk mand findes myrdet, og drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og Jørgen Olsen bliver sat på sagen. For krimilæsere, der trænger til en kort overskuelig historie mellem de mange tykke krimier.

2. bind i serien om drabsefterforsker Hoffmeyer og den evigt sultne kollega Jørgen Olsen. Denne gang bliver de tilkaldt til et mord begået ved én af Nordjyllands søer. En ung indremissionsk mand er tilsyneladende blevet kvalt, og "Hoff" og Jørgen må kigge nærmere på de indremissionske værdier. Hvorfor var den unge mand fortvivlet, som vennerne peger på? Hvad var hans hemmelighed?.

En kort krimi, der formår at have plot og opklaring på plads på sine ganske få sider. God til en kort stund i lænestolen eller på en kort togtur. Krimien kan sagtens læses uafhængigt af den første i serien, Døden på havet.

I format og stil minder denne mest om Mord og mandelduft.Informationer og udgaver

2020

Bog

David Garmark (f. 1972)

Superlux, 1. udgave

2020

Ebog

David Garmark (f. 1972)

Superlux, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

David Garmark (f. 1972)

Superlux