Gå til indholdDøden i dyndet : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

58 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


En ung indremissionsk mand findes myrdet, og drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og Jørgen Olsen bliver sat på sagen. For krimilæsere, der trænger til en kort overskuelig historie mellem de mange tykke krimier


Anmeldelser (1)


17. nov. 2020

En ung indremissionsk mand findes myrdet, og drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og Jørgen Olsen bliver sat på sagen. For krimilæsere, der trænger til en kort overskuelig historie mellem de mange tykke krimier.

2. bind i serien om drabsefterforsker Hoffmeyer og den evigt sultne kollega Jørgen Olsen. Denne gang bliver de tilkaldt til et mord begået ved én af Nordjyllands søer. En ung indremissionsk mand er tilsyneladende blevet kvalt, og "Hoff" og Jørgen må kigge nærmere på de indremissionske værdier. Hvorfor var den unge mand fortvivlet, som vennerne peger på? Hvad var hans hemmelighed?.

En kort krimi, der formår at have plot og opklaring på plads på sine ganske få sider. God til en kort stund i lænestolen eller på en kort togtur. Krimien kan sagtens læses uafhængigt af den første i serien, Døden på havet


En kort krimi, der formår at have plot og opklaring på plads på sine ganske få sider. God til en kort stund i lænestolen eller på en kort togtur. Krimien kan sagtens læses uafhængigt af den første i serien, Døden på havet.

I format og stil minder denne mest om Mord og mandelduft


I format og stil minder denne mest om Mord og mandelduft.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020