Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Døden går til fremvisning : en puslespilskrimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

366 sider

Udgivet

2022

Ophav

Anders De la Motte(forfatter)

Andrea Fehlauer(oversætter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Politikommissær Vinston er egentlig sygemeldt og skal bare besøge sin ekskone og datter og slappe af i idylliske landlige omgivelser - men da han finder et lig bliver han uvægerligt involveret i opklaringen. Til læsere af hyggelige krimier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. jul. 2022

af

af

Iben Jakobsen

d. 1. jul. 2022

Politikommissær Vinston er egentlig sygemeldt og skal bare besøge sin ekskone og datter og slappe af i idylliske landlige omgivelser - men da han finder et lig bliver han uvægerligt involveret i opklaringen. Til læsere af hyggelige krimier.

En lidet elsket ejendomsmægler findes død i et skandaleomtalt nybyggeri, som mange mener skæmmer den smukke natur i Østerlen. Var det mord eller et uheld? Politikommissær Peter Vinstons mavefornemmelse siger det første, og hans unge kollega, den lokale politibetjent Tove Esping mener det samme - men nogen med indflydelse forsøger at lukke efterforskningen. Et sted i de idylliske omgivelser lurer en morder - men hvem?.

Hyggelig og fængende krimi - som at læse et afsnit af Barnaby med et skønt og spraglet persongalleri, hvor man hele tiden får afsløret noget nyt, så man kan samle alle brikkerne, indtil man regner ud, hvem der gjorde det og hvorfor. Og i tilfælde af man var i tvivl, slutter det hele med en klassisk samling af hele persongalleriet, mens den kloge betjent forklarer - akkurat som Hercule Poirot/Barnaby.

Vil man have mere hyggekrimi kan Christoffer Holst's serie "Cilla Storm" og "Anne-Maj Mortensen-serien" af Anna Grue anbefales.


Jyllands-posten

d. 25. jun. 2022

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. jun. 2022Informationer og udgaver

2022

Bog

Anders De la Motte

Modtryk, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Peter Carstens

Modtryk,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2022

E-bog

Anders De la Motte

Modtryk, 1. udgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Peter Carstens

Modtryk