Gå til indholdDøden bag portene


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

489 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Fantasy. Om Elias, Laia og Helenes kærlighed og fælles kamp mod Nattemageren


Anmeldelser (1)


17. dec. 2018

Elias har opgivet sin frihed for at tjene som Sjælefanger og forhindre ånderne i at trænge ind i verden, og Laia forsøger desperat at få stoppet Nattemageren. Men hans planer har været undervejs i århundreder, og måske er det allerede for sent. For dem, der har læst de foregående bind i serien.

Dette er 3. bind i serien "An ember in the ashes". Her bliver det mere tydeligt, hvad Nattemagerens planer går ud på, men vores hovedpersoner opdager langsomt, at der måske ikke er tid nok til at stoppe ham. Elias kæmper med at finde sig til rette i rollen som Sjælefanger, men han distraheres af sine følelser for Laia. Laia forsøger at bekæmpe Nattemageren på sin egen måde, men trækkes ind i en kamp - i en rolle hun aldrig havde troet, hun skulle fylde. Blodtornskaden Helene Aquilla er under pres fra alle sider, og må finde sin egen stemme i den krig, der er under opsejling.

Det er endnu et virkeligt spændende bind i serien, som sætter et hæsblæsende tempo og spidser alle fronter til i handlingen. Et 4. bind er planlagt til udgivelse. Fans af seriens tidligere bind vil være meget begejstrede for denne gode fortsættelse.

Serien vil tale til dem, der kan lide YA-serier af en vis længde såsom Et rige af torne og roser


Rød dronning


og Rød dronningSerien vil tale til dem, der kan lide YA-serier af en vis længde såsom Et rige af torne og roser og Serien vil tale til dem, der kan lide YA-serier af en vis længde såsom Et rige af torne og roser og Rød dronning.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2019

Bog

2018

Ebog

2018