Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dobbeltliv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

383 sider

Udgivet

2015

Ophav

S. J. Watson(forfatter)

Michael Krefeld(oversætter)
Genre og formroman, psykologisk thriller, domestic noir

Beskrivelse


Julias søster er blevet myrdet, og da politiet ikke kan finde morderen, starter hun sin egen efterforskning via en datingside. Men det bliver et farligt spil


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 8. maj. 2015

Psykologisk thriller om en kvinde, som elsker sin mand, men som alligevel bliver fanget ind i et farligt spil via en datingside. For læsere af spændingsromaner.

S.J. Watson debuterede med Før jeg lukker øjnene. Han fortsætter i sporet med psykologiske thrillere, her centreret om en kvinde. Julia lever i et trygt og lykkeligt ægteskab sammen med mand, og de har adopteret Connor, som er søsterens søn. En dag får Julia den chokerende besked, at hendes søster, Kate, er fundet myrdet i Paris. Blandt søsterens efterladte papirer finder Julia passwords til forskellige datingsider, og Julia beslutter, at hun vil logge sig på som Kate, for at se om hun kan få kontakt til hendes morder. Hun får kontakt til Lukas, og forholdet udvikler sig, men kan hun stole på ham, og er han den, han giver sig ud for at være?.

Jeg synes plottet er godt fundet på, og der er ingen tvivl om, at forfatteren har et godt greb om sin historie. Alle kan lave sig en profil på nettet, og alle kan få kontakt med mange personer, men hvem gemmer sig egentlig bag profilerne? Romanen fortæller også om en kvinde, som kæmper med sin fortid og sit tidligere misbrug, men desværre synes jeg ikke slutningen holder, den er meget dramatisk på en ikke-overbevisende måde.

I Savner diger plottet også bygget op om datingsider og de mere mørke sider af internettet.


Litteratursiden.dk [online]

d. 25. jun. 2015

af

af

Jette S.F. Holst

d. 25. jun. 2015Informationer og udgaver

2015

Bog

S. J. Watson

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Audioteket

2015

E-bog

S. J. Watson

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2015

Lydbog (online)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Lindhardt og Ringhof