Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Djævel i forklædning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

435 sider

Udgivet

2020

Ophav

Inge Weingarte(forfatter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. En autocamper eksploderer på byens campingplads. Den tilhører en ugleset journalist. Men er det hans lig som drabschef Bengt Langer og hans team finder i vraget?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jun. 2020

af

af

Jens Rasmussen

d. 18. jun. 2020

En autocamper eksploderer på Grønnehave Camping i Helsingør. Den tilhører en ugleset journalist. Men er det hans lig som drabschef Bengt Langer og hans team finder i vraget? Til læsere af danske krimier.

3. del af krimiserien om Bengt Langer. Da en tysk registreret autocamper eksploderer på byens campingplads, og et lig findes i det udbrændte vrag, får Bengt Langer en sag på halsen, som har rod i en fatal 30-års fødselsdag 10 år tidligere og med tråde helt tilbage til besættelsestiden. Autocamperen tilhører journalisten John Jeppsen, som har både en fængselsdom og et flerårigt eksil i Berlin bag sig. Nu er han vendt tilbage til barndomsbyen Helsingør. Men han har gamle fjender i byen, som ikke ønsker at der rodes op i fortiden.

Selve krimiplottet er solidt skruet sammen, men handlingen skrider lidt langsomt frem. Talesproget virker omstændeligt, hvilket gør at personerne ikke kommer rigtigt til live.

Kan sammenlignes med Marcus Falk-serien, som også foregår hos Nordsjællands Politi, fx Forklædt til mord. Denne bog er dog bedre, men der er et stykke op til toppen af dansk krimi.Informationer og udgaver

2020

Bog

Inge Weingarte

Books on Demand

2020

Ebog

Inge Weingarte

Books on Demand