Gå til indholdBøger / faglitteratur

Dit livs schweizerkniv : en survivalguide til det moderne liv : fold 12 værktøjer ud og skab din egen vej gennem junglen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

156 sider: ill.

Udgivet

2007

Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Værktøjer til at navigere indenfor forskellige områder af livet - arbejdsliv, sexliv, lykke, stress, netværk mm.


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2008

Lille handy utraditionel selvhjælpsbog indenfor personlig udvikling, der kan læses bredt af alle som interesserer sig for emnet.

Som introduktion af sin ret originale ide skriver Thomas Lystlund, se også hjemmesiden www.lystlund.com, at hans bog har det hovedbudskab, at man ikke skal lave om på sig selv. At vi hver især allerede er udstyret med et fuldt sæt værktøjer, hvoraf nogle måske blot mangler at blive foldet ud. Det er velgørende at læse bl.a. dette som introduktion i en bog om personlig udvikling. "Denne bog leverer ingen facitlister til, hvad du skal gøre. Den vil ikke forføre dig til at tro, at den store forandring, du drømmer om, kan opnås, ved at du afkrydser endnu en selvrealiseringsliste". Bogen gennemgår så 12 forskellige områder af menneskelivet fx sex, krop, arbejdsliv, stress og motivation. Det giver så også 12 forskellige værktøjsblade. Hvert blad er udfoldet på samme måde. Først beskrives værktøjets mål. Så opstilles der et såkaldt "survival scenario". Herefter følger en række gode råd. Under stress nævnes bl.a. humor og hvile, og et konkret råd er fx i en overtegnet kalender at skabe sig rum ved at booke møder med sig selv. Som skrevet så gjort.

Der findes mængder af bøger om personlig udvikling. Overfladisk set er der ikke banebrydende nye råd at hente i bogen, men udgangspunktet er velgørende ærligt, og bogen dejlig nem at gå til i en original udformning.

Sympatisk schweizerkniv af en bog udfoldet med 12 brugbare værktøjer til personlig udvikling.Informationer og udgaver

2007

Bog

Thomas Lystlund

Politiken, 1. udgave