Gå til indholdBøger / faglitteratur

Dit engagement! : udfold din energi og bring dig selv og din organisation i topform


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

239 sider: ill.

Udgivet

2011

Ophav

Mette Skøt(forfatter)

Bent Kock(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om forandringsledelse, at forvalte sin energi bedre og skabe mere engagement på arbejdspladsen. Med en række teorier, antagelser og redskaber, der kan øge energi og præstationsevne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jul. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 7. jul. 2011

Bogen handler om forandringsledelse og om energi og engagement på arbejdspladsen. Den handler om at have en mission. En mission om at udfolde energi og bringe sig selv og organisationen i topform. Den henvender sig bredt til medarbejdere og ledere med interesse for emnet.

Forfatterne beskæftiger sig med lederudvikling, talentudvikling og store organisatoriske forandringsprocesser. De mener, at for at opnå god forandringsledelse er energi og engagement fundamentet for hele udviklingen. Forfatterne beskriver forskellige teorier og scenarier, om hvordan man kan lære at styre og lede en organisation ud fra energi fremfor tid. De beskriver emner som den spirituelle energi, være til stede i nuet, den følelsesmæssige energi, den fysiske energi, når organisationen har brug for energi osv. Til hvert kapitel skriver forskellige personer bla. Kjeld Fredens, Henning Daverne, Steen Hildebrandt og Jerk W. Langer om emnet engagement. I sidste kapitel beskriver forskellige organisationer bl.a. Q8, Frederiksberg Kommune, Novo Nordisk, Rockwool, og Kriminalforsorgen hvordan de tilfører deres arbejdsplads energi. Det er en en spændende bog, der gør op med at vi ikke skal lade os styre af tid, men af energi. Hør mere om bogen på http://www.youtube.com/watch?v=6fyNaPRGNBc.

Bogen ligner den amerikanske forfatter Tony Schwartz' bog Energi - vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere, 2010.

En velskrevet bog om engagement og energi i organisationen.


Jyllands-posten

d. 21. aug. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 21. aug. 2011


Berlingske tidende

d. 26. jun. 2011

af

af

Birgitte Gether

d. 26. jun. 2011Informationer og udgaver

2011

Bog

Mette Skøt

L&R Business, 1. udgave

2013

Ebog

Mette Skøt

L&R Business, 1. e-bogsudgave