Bøger / faglitteratur / øvelser

Dine psykiske evner : sådan udvikler du din naturlige intuition gennem din psykiske type


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
311 sider
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
øvelser

Indhold

Dine indre psykiske evner under luppen (De mange udtryk for psykisk bevidsthed ; Forhindringer for udviklingen af psykiske evner og de medfølgende gaver) ; De psykiske kendetegn og hver af de psykiske typers muligheder (Psykisk viden : den mentalt intuitive type ; Det psykiske hjerte : den følelsesmæssigt intuitive type ; Kroppen som psykisk antenne : den fysisk intuitive type ; Psykisk synsevne : den spirituelt intuitive type) ; At styrke og forfine psykiske evner (Øvelser og teknikker til at styrke psykisk bevidsthed ; At læse dig selv ; At læse en anden) ; Din praksis : psykiske meditationsøvelser (Forberedelse til de psykiske meditationsøvelser og hvad du kan forvente ; Regnbuemeditationsøvelse for at få indsigter om overflod og økonomi ; Vejmeditationsøvelse for at få indsigter om karrierevej og livsvej ; Rosenmeditationsøvelse for at få intuitiv indsigt i forhold ; Elevatormeditationsøvelse for at få intuitiv spirituel vejledning ; Meditation i at gå baglæns mod et mål ; Hvordan du modtager og fortolker psykisk information)


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 7. nov. 2018

Vil du gerne udvikle din naturlige intuition og psykiske evner? Så er denne guide for dig. For alle læsere der interesserer sig for alternativ personlig udvikling.

Guide af den kendte forfatter og spirituelle rådgiver Sherrie som har til formål at få læseren til at opdage, udvikle og bruge sin naturlige intuition og psykiske evner ved at tolke og forstå budskaber og signaler der modtages i dagligdagen. Bogen er med instruktioner, spirituel visdom og øvelser der skal hjælpe læseren til at bruge sine psykiske evner til at opnå den nødvendige indsigt for at kunne arbejde med de problemstillinger man fx møder i relationer, på jobbet eller når det kommer til ens helbred.

Hvis man er til personlig udvikling og ikke mindst det alternative, er denne guide spændende, letlæselig og med vidensballast; Dillard har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i spirituel psykologisk rådgivning. Endvidere har hun de sidste 30 år arbejdet som professionelt medium, clairvoyant detektiv og medicinsk intuitiv. Anbefalelsesværdig for den rigtige læser.

Af samme forfatter findes Kroppens intelligensIntuition der guider læseren til at helbrede sig selv og andre ved hjælp af intuition. Om intuitionen findes desuden Intuition af Simone Wright - også et anerkendt navn i USA inden for alternative opfattelser af naturvidenskab inspireret og påvirket af østlig tankegang, fx buddhismeAf samme forfatter findes Kroppens intelligens der guider læseren til at helbrede sig selv og andre ved hjælp af intuition. Om intuitionen findes desuden af Simone Wright - også et anerkendt navn i USA inden for alternative opfattelser af naturvidenskab inspireret og påvirket af østlig tankegang, fx buddhisme.