Gå til indholdBøger / faglitteratur

Din næste karriere : headhunterens guide til livslang succes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

270 sider

Udgivet

2012

Ophav

Stephen Bruyant-Langer(forfatter, (hovedansvarlig))

Elise H. Nørholm(redaktør)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om hvordan man selv skaber og planlægger sin karriere, bl.a. ved hjælp af redskabet "Din personlige forretningsplan", og om hvordan man skaber resultater undervejs, samtidig med at man fastholder sine langsigtede ambitioner


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2012

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 28. mar. 2012

Forfatteren, der er professionel rekrutteringskonsulent, henvender sig til den gruppe karrieremennesker, som har et bevidst forhold til deres forventninger til arbejds- og privatliv. Bogen er oplagt til selvstudium.

Stephen Bruyant-Langer er konsulent med speciale i coaching og rekruttering dvs. headhunter. Han har selv en fortid som leder på højt niveau i det private erhvervsliv, og han er af den opfattelse, at vi selv - i et stort omfang - er ansvarlige for, om vi er tilfredse men vores tilværelse arbejdsmæssigt og privat. Bruyant-Langer anbefaler, at vi formulerer en livsambition eller en personlig forretningsplan, som vi kan konsultere, når vi står i en valgsituation i vores liv. I bogen udpeger han en række faktorer, der har indflydelse på vores livstilfredshed, og synes man det lyder letkøbt, skal man huske, at et af dem, han fremhæver er, at man skal arbejde hårdt, så han påstår ikke, at der kommer noget uden en indsats. Forfatteren præsenterer sit eget analyseværktøj, som er med i bogen som et bilag, sammen med forskellige litteraturlister.

Der er mange bøger om karriereplanlægning på samme lavpraktiske niveau som denne. Fx Covey og Colosimos Kanon karriere fra 2010, som dog er noget mere amerikansk i tonen.

God og praktisk vejledning i forfatterens eget værktøj til karriereplanlægning, som han præsenterer på en ligefrem og letforståelig måde.


Lederne

Årg. 96, nr. 3 (2012)

af

af

Niels Henriksen

Årg. 96, nr. 3 (2012)


Jyllands-posten

d. 8. apr. 2012

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 8. apr. 2012Informationer og udgaver

2012

Bog

Stephen Bruyant-Langer

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2012

Ebog

Stephen Bruyant-Langer

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2012

Lydbog (net)

indlæser: Thomas Gulstad

Lindhardt og Ringhof

2012

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Gulstad

L&R