Gå til indholdDin komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

250 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Anmeldelser (1)


4. mar. 2011

Mor-manualen henvender sig primært til nybagte mødre, der gerne vil høre andres råd om dette og hint - ærligt og uden omsvøb.

Forfatteren har som udgangspunkt skrevet en bog hun selv stod og manglede, da hun blev mor. Den er blevet til via snak med andre mødre, sundhedsplejersker, jordmødre og andre professionelle. De otte kapitler i bogen omhandler emner som: fødslen, amning, barsel, parforhold og karriere. Den er en god blanding af fakta, personlige erfaringer, citater, oplevelser og forskellige råd. Den er letlæst og på sin vis på informativ, genkendelig og underholdende for målgruppen. Anbefales først at læse efter fødslen er overstået, men så kan man også være heldig at finde netop de råd, man lige står og mangler. Fx at mælk er en overskudsproduktion, der kan være umulig for nogle at præstere efter en svær fødsel. Eller at mødregrupper ikke altid er en fest, det er i orden at sige fra. Forfatteren er cand.comm. og udannet fra RUC. Hun har arbejdet som journalist på DR, 24timer og er nu på Morgenavisen Jyllands-posten. Hun har selv en datter på to år, hvorfra inspirationen til denne bog kommer.

Bøger om graviditet, fødsel og barsel findes der forskellige af. Også flere skrevet af kvinder ud fra egen erfaring. Denne manual kan bruges som opslagsbog, sparring og til at spejle sig i. Og så er den ærlig, faktuel og informativ på samme tid.

En overskuelig manual for nybagte mødre at kæmpe sig igennem med en baby i favnen.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2011

Ebog

2011