Gå til indholdDilemma


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

318 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Op til Livias runde fødselsdagsfest gemmer Adam og Livia begge på en hemmelighed, der vedrører deres datter. Afsløringen af den ene vil udløse fortvivlelse, hvorimod den anden er ment som en glædelig overraskelse. Hemmelighederne lukker sig katastrofalt om selve festen


Anmeldelser (1)


8. jun. 2020

Optakten til Livias 40 års fest udvikler sig nervepirrende time for time, fordi både hun og ægtefællen Adam holder på hver sin hemmelighed om deres 20-årige datter. Hemmeligheder der lukker sig katastrofalt om selve festen. Psykologisk thriller for læsere med hang til skæbnesvanger spænding.

Livia glæder sig til sin 40-års fødselsdagsfest, som er erstatning for den bryllupsfest, hun aldrig fik. Dagen skal være perfekt, og alle kommer - med undtagelse af datteren Marnie, der er på studieophold i Asien. Livia har opdaget en hemmelighed om datteren, som hun først vil indvie sin mand i efter festen. Derfor er hun tilfreds med datterens fravær. Ægtefællen Adam har derimod i al hemmelighed sørget for, at Marnie alligevel kommer - som en overraskelse til sin kone. Skiftevis følger man Adam og Livia gennem nedtællingen til festen, og kun Adam ved noget om det flystyrt, datteren muligvis er berørt af.

Dygtigt håndværk er fundamentet for spændingsopbygningen, som løber over en dag i en families liv. En pageturner uden krimiplot, men så intens, at læseren næsten kan føle ægtefællernes dilemma på egen krop. Det vil ødelægge hende at få sandheden at vide, og det vil ødelægge ham ikke at fortælle hende den, selv om ægteskabet og familien forandres for evigt.

I domestic noir genren anbefales, fx Kvinden der forsvandt


Brudekjolen


og Brudekjolen, selv om genren typisk rummer et forbrydelseselement, men familierammen har de til fællesI domestic noir genren anbefales, fx Kvinden der forsvandt og , selv om genren typisk rummer et forbrydelseselement, men familierammen har de til fællesI domestic noir genren anbefales, fx Kvinden der forsvandt og Brudekjolen, selv om genren typisk rummer et forbrydelseselement, men familierammen har de til fælles.

Lektørudtalelse

Af

Helle Winther Olsen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020