Gå til indholdDig og mig på ferie : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

418 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Poppy og Alex har hvert år været på sommertur rundt i verden, men for to år siden skete der noget, der ødelagde det hele. Nu har Poppy arrangeret en ny tur, hvor de to venner skal finde hinanden igen. For alle med hang til sød og sjov sommerromantik


Anmeldelser (2)


6. maj. 2022

Poppy og Alex har hvert år været på sommertur rundt i verden, men for to år siden skete der noget, der ødelagde det hele. Nu har Poppy arrangeret en ny tur, hvor de to venner skal finde hinanden igen. For alle med hang til sød og sjov sommerromantik.

Poppy og Alex har ikke meget til fælles, andet end at de kommer fra samme by, men lige siden en roadtrip hjem fra college har de været bedste venner. Hvert år har de været på sommerferie sammen, men for to år siden skete der noget i Kroatien, der gjorde, at de droppede kontakten. Poppy beslutter, at hun har brug for Alex i sit liv og arrangerer en ny sommertur. Men alt går galt. Bilen, hun har lejet, er et vrag, hotelværelset er dræbende varmt og der er måske slet ikke så meget at se i Palm Springs. Vi springer i tiden til deres tidligere sommerferier og den nye, hvor venskabet skal reddes. Men måske er der mere end venskab på spil.

Det er en sød og ikke mindst sjov sommerromance, hvor man som læser kommer med rundt i verden. Der er levende beskrivelser af destinationer og personer. Dialogen mellem Alex og Poppy er frisk og humoristisk.

Emily Henry har også skrevet Strandlæsning


Det lille bageri i Brooklyn


Strandlæsning


, som også er en romantisk fortælling i ferie-setting. Sophie i Det lille bageri i Brooklyn er som Poppy også en skribent, der tager på rejse Emily Henry har også skrevet Strandlæsning, som også er en romantisk fortælling i ferie-setting. Sophie i er som Poppy også en skribent, der tager på rejse StrandlæsningEmily Henry har også skrevet , som også er en romantisk fortælling i ferie-setting. Sophie i Det lille bageri i Brooklyn er som Poppy også en skribent, der tager på rejse Emily Henry har også skrevet Strandlæsning, som også er en romantisk fortælling i ferie-setting. Sophie i Det lille bageri i Brooklyn er som Poppy også en skribent, der tager på rejse Strandlæsning.

Lektørudtalelse

Af

Katrine Skovgaard Rasmussen

Point of view international [online]

Af

Isabella Miehe-Renard

2022-05-07


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022