Bøger / faglitteratur

Detox dit liv : Damore-metoden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lene Hedengran Jacobsen

2007

Bogen henvender sig til de, der ønsker selv at være med til at foretage ændringer i deres liv ved hjælp af Detox-metoden.

Forfatterne Pernille Damore og Frederick Damore har sammen udviklet Damore-metoden, og de opfordrer os, sammen med bogens tredje forfatter Karen Norberg, til at Detoxe-vores liv. Det er i praksis en metode indenfor ryd-op-i-dit-liv-genren. Bogen indledes med en test, der skulle give os svar på, om vi har behov for at gennemgå Detox dit liv.Testen er i 6 dele (krop, kost, vaner, hjem, personlighed, kommunikation), og når vi kan svare bekræftende på at vi er klar til at gå i gang, bliver vi ønsket tillykke med beslutningen. Derpå følger de seks Detox-faser, de samme som i testen, der hver udgør et kapitel i bogen. Selve indholdet i bogen er en blanding af livsberetninger, kostråd, motionsråd, oprydning, citater, spørgsmål, gode råd etc. Man kan se mere på www.detoxditliv.dk.

Forfatterne har tidligere udgivet: Guide til Detox kost, 2007. Derudover findes et par andre titler om Detox på dansk, og der findes endnu flere på engelsk.

Detox dit liv er endnu en bog i rækken om, hvordan vi fornyer/forandrer/forbedrer vores liv. Mange af oplysningerne kender vi i forvejen, men har man behov for en opfrisker, kan denne bog være en mulighed.Informationer og udgaver