Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Det vingede menneske


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

292 sider

Udgivet

2012

Ophav

Mikkel Stjernberg (f. 1972)(forfatter, (hovedansvarlig))
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Forfatteren Mikkel Stjernberg (f. 1972) beskriver sin opdagelse af den spirituelle verden og mødet med seeren og clairvoyanten Calle Montsegur, der får ham til at se verden på en ny måde


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2013

af

af

Camilla Sejerøe

d. 26. feb. 2013

En udviklingshistorie, fra det intellektuelle til det spirituelle. Til dem, der vil prøve den samme rejse, eller har gjort det.

Mikkel Stjerberg er journalist og har arbejdet inden for mange forskellige felter, bl.a. politik. Han skriver her om sit møde med Calle Montsegur, der får ham til at se verden på den anden måde. Derefter opdager han flere og flere ting, både i sig selv og i sin omverden, og bogen beskriver hans mange oplevelser undervejs. Forfatteren tvivler ofte, og finder efterhånden videnskabelige beviser for sin nye viden. Bogen er velskrevet, sproget er aktivt og levende, og der er god fremdrift i fortællingen.

Der er kommet en del selvbiografier med det spirituelle som omdrejningspunkt gennem de senere år, fx Ørnen og kondoren af Jonette Crowley.

En fortælling om et menneske i forandring, om opdagelsen af det spiritituelle og desuden om seeren og clairvoyanten Calle Montsegur.Informationer og udgaver

2012

Bog

Mikkel Stjernberg (f. 1972)

Starmountain Publishing, Ny udgave 2012