Gå til indholdDet ved vi om professionelle læringsfællesskaber


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

81 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2022


Anmeldelser (2)


16. dec. 2016

En meget tilgængelig bog for lærere, pædagoger og ledere, der meget praksisnært præsenterer viden om professionelle læringsfællesskaber i skolen.

Hvad er et professionelt læringsfællesskab (PLF), hvorfor PLF og hvordan arbejder man med PLF? At svare på de tre spørgsmål er bogens hovedformål. Hensigten er at gøre forskningsbaseret viden tilgængelig i praksis med henblik på at øge elevernes læring. At arbejde med PLF er en proces, hvor der er fokus på, læring, samarbejdskultur og orientering mod resultater, altså målbare mål. Der gives tre grunde til at arbejde med PLF, at det øger sansynligheden for, at eleverne lærer noget, at eleverne trives og at de udvikler sig. Vigtigheden af teamarbejde pointeres og der gives en række eksempler på det gode teamarbejde, lige fra mødeafholdelse til kollegavejledning.

En rigtig god bog der er velskrevet og som helt sikkert vil blive velmodtaget af målgruppen, da den er yderst relevant, og hurtig at gå til. Kerneopgaven i skolen, nemlig at sikre den bedst mulige læring for eleverne, er her omdrejningspunktet, med en kraftig præcisering af samarbejdets vigtighed.

Af anden relevant litteratur kan nævnes Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden


Håndbog i professionelle læringsfællesskaber


og Håndbog i professionelle læringsfællesskaber, disse er dog mere omfangsrigeAf anden relevant litteratur kan nævnes Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden og , disse er dog mere omfangsrigeAf anden relevant litteratur kan nævnes Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden og Håndbog i professionelle læringsfællesskaber, disse er dog mere omfangsrige.

Lektørudtalelse

Af

Boy Olesen

Dansk audiologopædi

Af

Birgitte Franck

Årg. 53, nr. 1 (2017)


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Ebog

2016

Bog

2016