Bøger / faglitteratur

Det uundgåelige : 12 teknologiske drivkræfter som skaber fremtiden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
Ca. 450 sider
Udgivet
2016
Ophav

Beskrivelse


Forfatteren beskriver 12 nuværende trends, som han forudser fortsætter mindst 30 år endnu. De 12 drivkræfter er udsagnsord, som udtrykker igangværende handlinger, det er bl.a. "at dele" "at spore" og "at have adgang". Fokus er på den positive udvikling.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2016

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 9. nov. 2016

Kevin Kelly fortæller om 12 teknologiske drivkræfter, der skaber fremtiden. For læsere med stor interesse for teknologisk udvikling og nye digitale medier.

De 12 drivkræfter er udsagnsord, som udtrykker igangværende handlinger, og samtidig er de også nuværende trends, som Kelly forudser fortsætter mindst 30 år endnu. De er blandt andet "at dele" "at spore" og "at have adgang". Derudover bruger han drivkræfterne til at beskrive teknologiens udvikling gennem de sidste 30 år. Han skriver selv i bogen at hans fokus er på den positive udvikling, fremfor der hvor udviklingen og teknologien kan fejle og gå galt.

Bogen er yderst velskrevet. Kelly, som er chefredaktør på magasinet Wired er velovervejet med en kæmpe stor viden inden for det teknologiske felt. Han har interessante, men ikke kontroversielle eller nyskabende, bud på hvordan vores teknologiske og digitale fremtid ser ud. Samtidig er hans gennemgang af de vigtigste digitale udviklingstrin fine og interessante for læsere med middel viden om området.

Den teknologiske udvikling går hurtigt, derfor bliver bøger om emnet hurtigt uddateret. Af helt nye bøger findes blandt andet Den globale pulsWired af Henrik Føhns fra P1 programmet Harddisken. Derudover er der Kevin Kellys eget magasin Wired (på engelsk)Den teknologiske udvikling går hurtigt, derfor bliver bøger om emnet hurtigt uddateret. Af helt nye bøger findes blandt andet Den globale puls af Henrik Føhns fra P1 programmet Harddisken. Derudover er der Kevin Kellys eget magasin (på engelsk).


Børsen

d. 29. juni 2017

af

af

Henrik Ørholst

d. 29. juni 2017