Gå til indholdDet ulmende oprør


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

492 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Fantasy. Laia har solgt sig selv som slave og Elias er militærakademiets dygtigste aspirant, men ingen af dem er frie. Sammen vil de ændre deres skæbne, og måske endda den verden de lever i


Anmeldelser (2)


10. aug. 2015

Laia er slave og Elias er soldat. De er bundet til hinanden af skæbnen, og de valg de tager, vil få konsekvenser for hele Imperiet. For fantasy-elskere fra 14 år og opefter.

Historien om pigen Laia der vælger at blive solgt som slave, for at redde sin bror fra fængslet. Hun skal som slave spionere på kommandanten på det frygtede Blackcliff Militærakademi, og her møder hun Elias som er kommandantens søn og skolen mest lovende soldat. De opdager at de er tiltrukket af hinanden, og at de begge er fanget i et net der ikke tillader frihed for nogen af dem. Men sammen vil de modstå deres skæbne, og foretage valg der vil få vidtrækkende konsekvenser for hele Imperiet. Det er forfatterens første bog på dansk.

I sig selv er bogen en ret simpel "Romeo & Julie"-agtig fantasyfortælling, men den er uhyre velfortalt og ikke til at lægge fra sig, når man først er gået i gang. Andre anmeldere har beskrevet den som en blanding af "Harry Potter", "Hunger Games" og "Game of Thrones" - og det har de ret i. Og med den spændende slutning som bogen har, kan efterfølgeren ikke skrives hurtigt nok. En fantastisk debut.

På mange måder vil den tiltale de der kunne lide Dødsspillet


Stålets vilje


og Stålets vilje, da den har elementer af begge seriers bedste siderPå mange måder vil den tiltale de der kunne lide Dødsspillet og , da den har elementer af begge seriers bedste siderPå mange måder vil den tiltale de der kunne lide Dødsspillet og Stålets vilje, da den har elementer af begge seriers bedste sider.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2015-11-05


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2016

Bog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015