Bøger / skønlitteratur / roman

Det synger i løvet : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
307 sider
Udgivet
2017
Genre og form
roman, slægtsromaner

Beskrivelse


Annikka vender tilbage til Mostamägg. Den før så sørgmodige og plagede kvinde liver op igen i samværet med den syv-årige pige Selma.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 21. aug. 2017

Dette er femte del af fortællingen om folket i Finnskogen. En underholdende og velskrevet slægtsroman. For læsere af slægtsromaner.

Forfatter Britt Karin Larsen, som selv stammer fra skovfinnerne, har skrevet femte del i Finnskogen-serien. Linas uægte datter, Annikka, plages stadig af sorg over det barn hun mistede og begravede men samværet med den 7-årige Selma, gør hende godt. Vi følger livet iblandt de boende i området mellem Hedmark i Norge og Värmland i Sverige, og oplever hvordan de finske emigranter, skovfinnerne, slog sig ned og levede i naturen omkring 1900-tallet.

Serien "Folket i Finnskogen" er et must for læsere som elsker slægtsromaner og også i denne femte del, gribes man af karakterernes liv og skæbne. En meget velskrevet roman.

Britt Karin Larsens første bog i serien om Finnskogen hed Der vokser et træ i MostamäggHundrede år. Ønsker man en anden slægtsroman, har Herbjørg Wassmo skrevet generationsromanen Hundrede år som kan anbefalesBritt Karin Larsens første bog i serien om Finnskogen hed Der vokser et træ i Mostamägg. Ønsker man en anden slægtsroman, har Herbjørg Wassmo skrevet generationsromanen som kan anbefales.


Weekendavisen

d. 22. sep. 2017

af

af

Birte Weiss

d. 22. sep. 2017