Gå til indholdBøger / faglitteratur / sange

Det syngende menneske : nye veje til forbundethed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

311 sider

Udgivet

2020

Ophav

Anette Prehn(forfatter)
Genre og formsange, viser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om fællessangens velsignelser, og hvad det at synge sammen kan gøre for menneskets forbundethed med hinanden. For voksne med interesse for samfundsforhold og sang


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 13. okt. 2020

Om fællessangens velsignelser, og hvad det at synge sammen kan gøre for menneskets forbundethed med hinanden. For voksne med interesse for samfundsforhold og sang.

Bogen er bygget op om 30 nyskrevne fællessange, der skal styrke forbundetheden ud fra temaerne: 1) Hverdagsmødet, 2) Generationsmødet, 3) Oplevelser i naturen 4) Kærlighedsmødet, 5) Global forbundethed, 6) Mennesker før og efter os i verdenshistorien 7) Dybere værdier og kritisk sans og 9) En større sag. Bogen har en sociologisk og samfundskritisk tilgang, og via sangteksterne gennemgås det moderne liv og ønsket om at indgyde håb og forbundethed. Bogen afsluttes med alle sangene som noder.

Velskrevet bog med rigtig meget på hjerte. Det er godt set af forfatteren at sætte samfundsforhold til debat via fællessange. Bogen kan fint læses i dele. Forfatteren har en stor viden og har har lavet meget research forud for bogen. Sangteksterne er rigtig gode med stærke budskaber.

Bogens hovedsigte; at skabe forbundethed mennesker imellem, er også i fokus i denne bog: Broen - til det andet menneske.


P [online]

d. 15. feb. 2021

af

af

Poul Anker Møller

d. 15. feb. 2021Informationer og udgaver

2020

Bog

Anette Prehn

Kristeligt Dagblad, 1. udgave

2020

Ebog

Anette Prehn

Kristeligt Dagblad, 1. ebogsudgave

2020

Lydbog (net)

Anette Prehn

Lytterautr

2021

Lydbog (cd-mp3)

mp3

AV Forlaget Den Grimme Ælling