Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Det store K : Kim Larsen - en musikalsk rejse gennem tre årtier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

153 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2019

Ophav

Henning Pold(forfatter)
Genre og formerindringer, biografier
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Bassisten Henning Polds (f. 1951) personlige erindringsfortælling om at spille sammen med Kim Larsen fra 1978 til 1995. Alle albums og turnéer i perioden beskrives og evalueres. Forfatteren kredser om Kim Larsens store evner som sanger, rytmeguitarist og sangskriver samt om hans personlighed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 19. sep. 2019

Bassisten Henning Polds historie om at spille med Kim Larsen fra 1978 og til 1995. For voksne musikentusiaster og Kim Larsen-fans.

Biografisk bog om livet som bassist for Kim Larsen igennem knap 20 år. Alle albums og turnéer i perioden 1978 til 1995 gennemgås, beskrives og evalueres. Der indgår mange billeder, noder, sangtekster, plakater m.m. Der er ingen tvivl om, at det er en musikers biografi - bogen indeholder nemlig alt fra sus4-akkorder og septimer til gennemgange af hvilket mærke af instrumenter de enkelte musikere spiller på, i hvilke dele af sangene. Forfatteren kredser om Kim Larsens store evner som sanger, rytmeguitarist og sangskriver samt om hans personlighed fx, at de delte i porten rent økonomisk. Man får også et indblik i det store arbejdspres og udskiftningen blandt musikerne.

Velskrevet og grafisk lækker bog, hvor man kommer helt ind i bandrummet til en af Danmarks største musiksuccesser. Selv om der er skrevet andre biografier om Larsen, tilfører denne noget nyt, i og med musikervinklen er så skarp. Det gør dog også udgivelsen lidt mere smal. Der ikke er en ensartet disposition af stoffet, da forfatteren ikke følger samme opbygning album for album. Billedsiden er ret unik.

Biografien Kim LarsenThis is my life


er et must, når det gælder . Billedmæssigt er This is my life en lækkerbiskenBiografien Kim Larsen er et must, når det gælder Kim Larsen. Billedmæssigt er en lækkerbisken.Informationer og udgaver

2019

Bog

Henning Pold

Muusmann, 1. udgave

2019

Ebog

Henning Pold

Muusmann, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

Henning Pold

Muusmann