Gå til indholdDet største eventyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

316 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2008


Beskrivelse


Trace O'Hurley overvejer at stoppe med at arbejde som hemmelig agent, men så dukker Gillian op og beder om hans hjælp. Det tætte samarbejde gør at følelser begynder at blusse op, og pludselig er der mere på spil for dem begge


Anmeldelser (1)


21. nov. 2017

En hemmelig agent skal hjælpe en ung, smuk forsker med at finde hendes kidnappede familiemedlemmer. Det bliver ikke uden forviklinger og opblussende følelser imellem dem. For især kvindelige læsere af triviromaner.

De sidste mange år har Trace O'Hurley arbejdet som hemmelig agent, men nu har han besluttet at stoppe arbejdet. Da forskeren Gillian desperat beder om Traces hjælp til at finde hendes kidnappede bror og niece, ændres Traces planer. Samarbejdet mellem Trace og Gillian betyder at følelserne begynder at blusse op hos dem begge. Er Gillian den kvinde der kan få Trace til at opgive den konstante singletilværelse? 4. og sidste bog i en selvstændig serie om familien O'Hurley. De resterende i serien er hhv. Du er min kærlighed


En dans for to


Drømmerollen


, En dans for to og Drømmerollen (Ved Dorthe Thomsen)De sidste mange år har Trace O'Hurley arbejdet som hemmelig agent, men nu har han besluttet at stoppe arbejdet. Da forskeren Gillian desperat beder om Traces hjælp til at finde hendes kidnappede bror og niece, ændres Traces planer. Samarbejdet mellem Trace og Gillian betyder at følelserne begynder at blusse op hos dem begge. Er Gillian den kvinde der kan få Trace til at opgive den konstante singletilværelse? 4. og sidste bog i en selvstændig serie om familien O'Hurley. De resterende i serien er hhv. Du er min kærlighed, og Drømmerollen (Ved Dorthe Thomsen)De sidste mange år har Trace O'Hurley arbejdet som hemmelig agent, men nu har han besluttet at stoppe arbejdet. Da forskeren Gillian desperat beder om Traces hjælp til at finde hendes kidnappede bror og niece, ændres Traces planer. Samarbejdet mellem Trace og Gillian betyder at følelserne begynder at blusse op hos dem begge. Er Gillian den kvinde der kan få Trace til at opgive den konstante singletilværelse? 4. og sidste bog i en selvstændig serie om familien O'Hurley. De resterende i serien er hhv. Du er min kærlighed, En dans for to og (Ved Dorthe Thomsen)De sidste mange år har Trace O'Hurley arbejdet som hemmelig agent, men nu har han besluttet at stoppe arbejdet. Da forskeren Gillian desperat beder om Traces hjælp til at finde hendes kidnappede bror og niece, ændres Traces planer. Samarbejdet mellem Trace og Gillian betyder at følelserne begynder at blusse op hos dem begge. Er Gillian den kvinde der kan få Trace til at opgive den konstante singletilværelse? 4. og sidste bog i en selvstændig serie om familien O'Hurley. De resterende i serien er hhv. Du er min kærlighed, En dans for to og Drømmerollen (Ved Dorthe Thomsen).

Nora Roberts triviromaner svinger i kvalitet. Denne ligger i den bedre ende. Med blandingen af spænding og kærlighed, er man som læser godt underholdt hele vejen igennem.

Nora Roberts forfatterskab minder i stil om Danielle Steel, Barbara Bickmore og Maeve Binchy.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2008