Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Det smager sødt : lækkerier uden mælk, sukker og gluten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

120 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Ophav

Trine Vesteraa(forfatter)

Kirsten Bøjstrup(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter, bagebøger
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for allergikere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 17. okt. 2013

Indbydende kogebog med opskrifter på søde sager uden mælk, sukker og gluten. Den kan for så vidt bruges af alle lækkermunde, men vil nok mest blive brugt af folk, der bevidst undgår at bruge netop mælk, sukker og gluten.

Vil man af den ene eller anden grund undgå at bruge mælk, sukker og gluten i madlavningen, kan kager, desserter og søde sager være en udfordring. I denne hendes første kogebog giver kostvejleder Trine Vesteraa en række lækre opskrifter til bedste, hvor de fleste ingredienser kan købes i supermarkedet, mens andre må hentes i helsekostforretninger eller på nettet. Der er lettilgængelige og instruktive opskrifter på kager, bagte som ubagte, desserter, is, drikke, konfekt, snacks, og det færdige resultat er flot fotograferet. Indholdsfortegnelse, men ikke register.

Der findes adskillige lignende kogebøger, og alene i år er der udkommet en lille håndfuld. Generelt er der tale om fine og anvendelige kogebøger ganske som Det smager sødt, og der er ikke nogle, der for alvor skiller sig ud fra de andre.

Fin og anvendelig kogebog om at lave kager, desserter og andre søde sager uden mælk, sukker og gluten. Der findes en række lignende kogebøger, hvoraf nogle er helt nye, så anskaffelse må bero på en vurdering af, om man i forvejen har emnet dækket tilstrækkeligt.Informationer og udgaver

2013

Bog

Trine Vesteraa

Turbine, 1. udgave