Gå til indholdDet sidste suk


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

311 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Krimi. I Pennsylvania er en psykopatisk massemorder gået i dækning efter at have myrdet en række kvinder ved langsom kvælning. Sherry Moore er den blinde efterforskningskonsulent, der tilkaldes for at hjælpe politiet i efterforskningsarbejdet. Snart er hun selv i farezonen


Anmeldelser (1)


6. apr. 2009

Anden roman på dansk fra George D. Shuman, hvis danske debutroman 18 sekunder kom i 2008. Denne fortsætter, hvor etteren slap. Her er tale om velfungerende krimier med et overnaturligt element i skikkelse af den blinde, synske efterforskningskonsulent Sherry Moore. Denne retter sig som forgængeren til både mænd og kvinder, der gerne vil læse en krimi med gang i.

Et par smukke kvindeøjne over en storby skyline i tåget layout slår stemningen an. Sherry Moore bliver nok engang tilkaldt til en sag, da politiet har brug for hendes synske evner til at se, hvad en række myrdede kvinder har set i deres sidste sekunder, inden en traumatiseret og psykopatisk massemorder har slået dem ihjel. Shuman skriver effektivt og velfungerende med en god blanding af action og personernes liv. Sherry Moore er igen hovedperson, og ud over hendes efterforskningsarbejde og pinefulde privatliv får vi morderens opvækst og nutidige ugerninger.

Anden bog i serien fra den tidligere politibetjent. Etteren var nomineret til The Shamus-Award og The International Thriller Writers Award. Den ligger på grænsen mellem en krimi og en thriller.

Bind 2 i serien om den blinde Sherry Moore, der hjælper politiet ved at se døde menneskers sidste sekunder med en slags clairvoyant evne, der forklares semi-videnskabeligt. I denne kommer hun selv i farezonen, da en psykopatisk massemorder begynder at kvæle kvinder. Til læsere af letlæste og velfungerende kriminalromaner med thrillerelementer.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2012

Lydbog (net)

2010

Bog

2011

Bog

2009

Bog

2009

Ebog

2011

Ebog

2009

Lydbog (cd-mp3)

2011

Lydbog (cd)

2011

Lydbog (cd)

2010