Gå til indholdBøger / faglitteratur

Det sensitive hjerte : når alle døre står åbne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

414 sider: ill.

Udgivet

2015

Ophav

Emilie Jahnnie Sigård(forfatter, illustrator)

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 4. jan. 2016

En poetisk indre rejse i psykologiske, kreative og spirituelle rum med selvbiografiske elementer for sensitive og sårbare personer.

Sigård er psykolog, digter og sanger. Hun tager læseren med på en rejse i de sensitives indre oplevelser og univers, samt i sin egen sensitivitet og kreativitet, og giver psykologfaglige forklaringer på sensitive personers problemstillinger. Fokus er på vigtigheden af selvaccept, selvkærlighed og følelsesmæssig bevidsthed, og ressourcer og begrænsninger igennem barndom og voksenliv i relationer til andre og egen administration af psykisk energi. Bogen indeholder Sigårds lyriske tekster, bl.a. fra albummet Evigheden og jeg, og hun giver forslag til selv-overvejelser og meditationer. Bogen indeholder desuden uddrag fra hendes praksis og breve fra sensitive personer.

For de sensitive, hvor alle døre står åbne, er der bevægelighed i de indre rum. Det er dette indre landskab der indkredses med begavede analyser af psykologen Sigård og med en poetisk og kreativ tilgang af den sensitive Emilie Jahnnie. Sproget er dvælende, flydende og indlevende, og meditativt med poetiske og personlige, spirituelle tekster.

Sigård har udgivet cd'en Dyb selvomsorg til sensitive hjerter med meditationer. Bogen adskiller sig fra andre bøger om sensitivitet af fx Sand Elsk dig selv og Møberg Mod til selvværd - især for særligt sensitive mennesker ved sin dybe indre udforskningDyb selvomsorg til sensitive hjerter. Del 1Elsk dig selv


Mod til selvværd - især for særligt sensitive mennesker


Sigård har udgivet cd'en Dyb selvomsorg til sensitive hjerter med meditationer. Bogen adskiller sig fra andre bøger om sensitivitet af fx Sand og Møberg Mod til selvværd - især for særligt sensitive mennesker ved sin dybe indre udforskningSigård har udgivet cd'en Dyb selvomsorg til sensitive hjerter med meditationer. Bogen adskiller sig fra andre bøger om sensitivitet af fx Sand Elsk dig selv og Møberg ved sin dybe indre udforskning.Informationer og udgaver

2015

Bog

Emilie Jahnnie Sigård

Emija, 1. udgave

2015

E-bog

Emilie Jahnnie Sigård

Emija, 1. udgave