Gå til indholdDet professionelle kram : en guide til fagfolk som arbejder med børn og unge


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

144 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Om hvordan en fagperson kan tage hånd om et barn eller en ung, som er ulykkelig, bange, angst eller ensom. Med interview med børn og unge, der har været igennem psykologiske behandlingsforløb


Anmeldelser (7)


18. maj. 2015

Guide for pædagogiske fagpersoner og forældre i at kunne snakke med og tage hånd om børn og unge i vanskeligheder.

Bogen er skrevet af psykologen Ulla Dyrløv, som mange nok kender fra tv-programmerne på DR1: "Ingen styr på ungerne". I denne bog giver hun råd og vejledning til forældre og fagpersoner om, hvordan de kan komme i kontakt med og hjælpe børn i problemer. Bogen er baseret på interviews med børn og unge i alle aldre, som har været i vanskeligheder, samt med fagpersoner.

Det er en virkelig god bog, som er skrevet meget letlæseligt og er fyldt med gode råd og idéer for både forældre og pædagogisk professionelle. Bogen kan læses i sin helhed, men man kan sagtens også hoppe rundt i den og læse relevante uddrag.

Kan læses sammen med andre bøger om professionelle og forældres møde med børn i vanskeligheder. Det kunne være håndbogen Usynlige børn i risikozonen


Pilot for dit barn


, om 12 forskellige grupper af udsatte børn eller Ulla Dyrløvs forældreguide Pilot for dit barnKan læses sammen med andre bøger om professionelle og forældres møde med børn i vanskeligheder. Det kunne være håndbogen Usynlige børn i risikozonen, om 12 forskellige grupper af udsatte børn eller Ulla Dyrløvs forældreguide Kan læses sammen med andre bøger om professionelle og forældres møde med børn i vanskeligheder. Det kunne være håndbogen Usynlige børn i risikozonen, om 12 forskellige grupper af udsatte børn eller Ulla Dyrløvs forældreguide Pilot for dit barn.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Danske kommuner

Af

Jane Bækgaard, René Meyrowitsch

Årg. 46, nr. 28 (2015)

Sygeplejersken

Af

Hanne Lindhardt

Årg. 115, nr. 9 (2015)

Socialpædagogen

Af

Maria Rørbæk

Årg. 72, nr. 16 (2015)

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2015-05-27

Sundhedsplejersken

Af

Susanne Rank Lücke

Årg. 38, nr. 5 (2016)

Specialpædagogik

Af

Ulla Clausen

Årg. 35, nr. 3 (2015)


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Ebog

2015

Bog

2015