Gå til indholdBøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Det plantebaserede basiskøkken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

224 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Maria Rohde Madsen(forfatter, illustrator)
Genre og formveganske kogebøger, vegetariske kogebøger, kogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Kogebog med 117 basisopskrifter til det veganske køkken, fx mandelsmør, havremælk, grønne deller, brød, pålæg, toppings og desserter. Tanken er, at man skal forsøge at undgå forarbejdede fødevarer, og derfor er der stor fokus på kvaliteten af grøntsagerne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 25. okt. 2018

Superlækre basisopskrifter til det veganske køkken, med fokus på uforarbejdede råvarer. Bogen er rigtig god til nye veganere, men også til alle andre, der ønsker at nedbringe deres klimaaftryk på verden.

En kogebog med grundopskrifter til det veganske køkken. Bogen indeholder basisopskrifter på fx mandelsmør og havremælk, men også opskriften på grønne deller, brød, pålæg, toppings, desserter og meget andet. Bogen lavet med tanken om at man skal forsøge at undgå forarbejdede fødevarer og derfor er der stor fokus på kvaliteten af grøntsagerne. Bogen indeholder farvefotos, opskriften på et basiskøkken samt tips og tricks til det at spise vegansk.

Bogen er fuld af lækre basisopskrifter, på alt fra nutella til ketchup. Derudover indeholder den opskrifter på helt almindelige veganske retter, der fremstår indbydende på de farvefotos, der findes i bogen. Bogen opskrifter forudsætter at man har et rimelig stort basiskøkken, men retterne er ikke komplicerede og de fleste burde kunne være med.

Der er efterhånden mange kogebøger med vegansk mad fx Veganske retter - superfoods 24/7Mega vega


og Mega vega, der begge indeholder lækre madopskrifter til veganere og de mange andre, der også spiser plantebaserede måltiderDer er efterhånden mange kogebøger med vegansk mad fx Veganske retter - superfoods 24/7 og , der begge indeholder lækre madopskrifter til veganere og de mange andre, der også spiser plantebaserede måltider.Informationer og udgaver

2018

Bog

Maria Rohde Madsen

Muusmann, 1. udgave

2019

Ebog

Maria Rohde Madsen

Muusmann, 1. udgave