Gå til indholdDet lille blå hotel : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

301 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Brasilianske Alines liv er gået i stå, så da hun arver et badehotel i Danmark, tager hun afsted for at starte et nyt liv. Hotellet er i dårlig stand, men så møder hun Oliver, der både er en charmerende mand og en dygtig håndværker. Kærlighedsroman med erotiske passager for alle læsere af genren


Anmeldelser (1)


15. jul. 2022

Brasilianske Alines liv er gået i stå, så da hun arver et badehotel i Danmark, tager hun afsted for at starte et nyt liv. Hotellet er i dårlig stand, men så møder hun Oliver, der både er en charmerende mand og en dygtig håndværker. Kærlighedsroman med erotiske passager for alle læsere af genren.

Aline bor i Brasilien, hvor hun lever et stille liv. Hun bor alene med sin mor og arbejder i familiens bageri. En dag arver hun et hotel fra sin danske bedstefar, og derfor tager hun til sin stort set ukendte fars hjemland for at begynde på ny. Her møder hun sin danske familie og kærligheden i form af håndværkeren Oliver. Men det er ikke alle, der er glade for den smukke unge kvinde, og snart opstår der problemer for Aline.

Rendyrket kærlighedsroman med genrens kendetegn om at de elskende skal overkomme en forhindring for at få hinanden til sidst. Sproget er fint, og kærlighedshistorien forudsigelig og romantisk.

Familiestridigheder, kærlighed og erotik finder man også i bøgerne Hvis jeg falder


Vores kort over kærligheden


og Vores kort over kærlighedenFamiliestridigheder, kærlighed og erotik finder man også i bøgerne Hvis jeg falder og Familiestridigheder, kærlighed og erotik finder man også i bøgerne Hvis jeg falder og Vores kort over kærligheden.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022