Gå til indholdBøger / faglitteratur / roman

Det intelligente hjerte : frigørelse gennem nærvær og kærlighed til indre sandhed


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Omfang

1 cd i 1 mappe (mp3) 7 t., 46 min.

Udgivet

2010

Ophav

Margit Madhurima Rigtrup(forfatter, indlæser)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En beskrivelse af det, forfatteren kalder det intelligente hjerte. Hun mener, at det er gennem hjertet, kroppen og følelserne vi skal finde vores indre sandhed, der hvor man kan mærke hjertets visdom


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2009

af

af

Mette Fersum

d. 22. apr. 2009

Bogen henvender sig til den, der interesserer sig for spiritualitet, meditation og nærvær.

Forfatteren har i 20 år praktiseret meditation og arbejdet med spiritualitet og nærvær. Bogen er en beskrivelse af det, hun kalder det intelligente hjerte. Hun mener, at det er gennem hjertet, kroppen og følelserne vi skal finde vores indre sandhed, der hvor man kan mærke hjertets visdom, ikke gennem at bekrige hinanden. Hendes bog tager udgangspunkt i bl.a. Osho og hans tænkning om nærvær. Bogen kommer rundt om mange emner og veje ind til hjertet og nærværet. Hun skriver bl.a. om kærligheden, vores sårbarhed, ensomhed, overgivelse, følelsers forvandling, vrede og styrke, seksualitet og tantra, ikke mindst livet i nuet. Der kan læses mere om forfatteren på intelligentheart.dk.

Som nævnt minder bøgerne i sin form meget om Osho, senest Mod : glæden ved at leve livet farligt og Eckhart Tolle Nuets kraft : nøgle til spirituel frigørelse.

Margit Madhurima Rigstrup skriver godt og forståeligt og er man interesseret i emnet, (selvom der er mange andre bøger), så er denne et udmærket bud fra Borgens forlag. Det er en bog på 250 sider tætskrevne sider, og man skal holde tungen lige for at følge med, for hun skriver derudad om mange veje til at finde ind til hjertets sandhed, så det kræver en vis god læsefærdighed.


Nyt aspekt

Årg. 41, nr. 4 (2009)

af

af

Bo Heimann

Årg. 41, nr. 4 (2009)Informationer og udgaver

2009

Bog

Margit Madhurima Rigtrup

Borgen, 1. udgave

2018

Ebog

Margit Madhurima Rigtrup

Borgen

2010

Lydbog (net)

indlæser: Dorrit Stender-Petersen

Nota

2010

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Borgen